![]() |
|
Yol Bilgisayarı için Com2000 yada tuş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 Saat 12:36 |
arkadaşlar elimde birçok adet com2000 ve daha önce forumdadaki konuda yol bilgisayarı yapmak için gerekli düğme mevcut ilgilenen arkadaşlar varsa benle iletişime gecebilir
|
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düğme cesaret ister.ben olsam komple com2000 alırdım :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
sadece düğme fiyatı nedir acaba |
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
cuneytatay ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
düğme ve kol fiyatlarını ayrı ayrı yazabilir misin? |
|
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Düğme fiyatı nedir acaba??
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
kol yada düğme fiyatı ne kadar bende almayı düşünüyorum |
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
abi ben asla yaapmam özgüre katılıyorum cunku hassa plastik malzeme.. tak söklük değil..
kişisel kanaatim..
|
|
![]() |
|
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
düğme varsa bende talibim fiyat nedir acaba
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dostum konu temmuzun konusu.Ama forumda şu an satan arkadaşlar var.Alım-satım bölümüne bakabilirsin.
|
|
![]() |
|
hakan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
ya arkadaşlar bu konuda çok cahilim aracım 206+ urban move modeli daha 1 hafta olmadı bile alalı 3 satır ekran aldık taktık birde kolu değiştirdik bu kadarmı yoksa videoda izlediğimiz gibi araca bağlanıp yol bilgisayarınımı tanıtıyoruz.
teşekkürler
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
206+ herhangi bir sey aktif etmene gerek kalmadan çalışıyor. yol bilgisayarı bilgileri değiştirmek içinde silecek kolu ucunu modifiye etmelisin com2000 almana gerek yok ;)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Aranıpta bulunamayan parçalar. İhtiyacı olan kaçırmasın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
bu kolu kım satıosa cagrı atsın ben ararım alıcaz 5 10 ad
542 897 88 15
|
|
![]() |
|
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
hocam banada lazım tuş ama arkadaş hala satıyormu uzun zamandır yok ortalarda:s
|
|
yeni pug cu :))
|
|
![]() |
|
Mellkor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Hala satistami acaba?
|
|
![]() |
|
salihceviz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salihceviz
merhabalar, size nasıl ulaşabilirim 2004 model 307 için arka silecek hızını ayarlayan plastik parçanın ucu düğmeli olanından lazım. acaba sizde bulunur mu?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yol bilgisayarınımı aktif etmek istiyorsunuz? Yoksa kol bozuk olduğu için yenisinimi arıyorsunuz?
Ayrıca buraya tıklayarak kendinizi tanıtabilirsiniz. |
|
![]() |
|
salihceviz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salihceviz
yol bilgisayarım şu an aktif halde fakat silecek kolunun ucundaki arka sileceğin hızını ayarlayan o küçük plastik parçanın ucundaki düğme bende yok. o parçayı yerinden çıkartıp kablolarla birbirine değdirdiğim zaman yol bilgisayarımın modu değişiyor. ben o küçük parçanın ucunda tuşu olanından arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bahsi geçen düğme silecek kolunun ucundaki düğme, onu söküp tırnaklarını kırıp içne yay takıyoruz, eğer araçta 3 satır ekran varsa genelde direk çalışıyor ama bazı peugeotlarda servisden yol bilgisayarını aktif ettirmek gerekiyor.
Yine kızıcaksın ama detaylar için tıkla :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salihceviz
serkan bey ilginiz için teşekkür ederim fakat 307 nin silecek kolunun ucu 206 ile aynı değil bizde öyle kırılacak tırnak olayı yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |