![]() |
|
Yol Bilgisayarı yapımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Adana_k ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 Saat 14:36 |
Arkadaşlar arabama yol bilgisayarı yapmak için ekran aldım .Güzelde oldu.Fakat yol bilgisayarını kontrol etmek için kolda almamız lazım.Bende 307 kolu buldum.Benim 206 ya olurmu.Kontrol edermi?
|
|
2006 pejo 206 feline 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence olur ama kolun com2000 olması gerekli,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
ekranı nerden ve kaça aldınız acaba ?
|
|
![]() |
|
Adana_k ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Ekranı 150 tl ye sahibinden .comdan bir arkadaştan aldım.
|
|
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
hayırlı olsun güle güle kullanın. şu an (yani kol olmadan) hangi bilgileri görüyorsunuz acaba? bende almayı düşünüyorum
|
|
![]() |
|
sadece radyo ile tarih bilgileri.
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kol almaniza gerek yok.
Yol bilgisayarini kontrol etmeniz icin sadece ve sadece gerekli olan silecek kolunun ucundaki dugme. Sizin simdiki halinde o dugmenin yeri var ama sabit. Sadece o kismi degistirmeniz yeterli olacaktir. O kisim dedigimde arka silecek icin olan ve dondurulebilen kisim. Onu da cikma olarak bulabileceginizi dusunuyorum. Yani komple Com2000 almaniza gerek yok. O butonlu kisimi aldiktan sonra bir tornavida ile kaktirarak eskisini cikarip butonlu yenisini yerine aynen takiyorsunuz ve PP2000 den bu monte ettiginiz butonu aktif ediyorsunuz. PP2000'de ne yapilacagi videoda var. Islem tamam. Daha detayli gorsel aciklama icin: Düzenleyen koliva - 11 Temmuz 2011 Saat 15:51 |
|
![]() |
|
Peki Koliva kardeş .Biz kolu almadan,Bizdeki koldan butonu aktif hale getirme yolu varmı.(Mesela tamirat suretiyle)Bende sadece dedigin kolu degiştirecekim.307 in kolu olurmu diye bunun için sordum.Çünki 307 kolu bir arkadışımda var .Çok cüzi bir fiatla alacagım.
Düzenleyen Adana_k - 11 Temmuz 2011 Saat 16:03 |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Nasil yani sadece silecek kolunu mu degistirmeyi dusunuyorsun? Düzenleyen koliva - 11 Temmuz 2011 Saat 16:07 |
|
![]() |
|
Evet .Uyarsa sadece silecek kolunu degiştirirecegim.
|
|
|
|
![]() |
|
kolun ucundaki düğmeyi değiştirerek yapılabilmesi çok iyi bir olaymış. kolivaya teşekkürler :) o düğmeden bulur bulmaz alıcam.
|
|
![]() |
|
Olacagini sanmiyorum. "Dimyata giderken eldeki princten olma." atasozunu hatirlatmak isterim. Ya ucundaki dugmeyi soyledigim sekilde degistirin ya da komple com2000 degistirin. |
|
![]() |
|
Rica ederim. |
|
![]() |
|
Tamamda bu dedigim com 2000 307 kolu.Ben de senin dedigini yapacam koldan ucu çıkarıp benim kola takacam.
|
|
|
|
![]() |
|
Sordugumda sinyal kolunu degistirecegim dedin o yuzden yanlis anlasildik. Ucundakini degistireceksen zaten olay tamam. Zaten aradaki fark o buton ![]() |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Üstad harikasın bir ilke imza attın gene.
|
|
![]() |
|
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de forumdaki bi arkadaşa sipariş verdim..Bugün yarın gelir..Merakla bekliyorum..
|
|
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar benim araçtada yol bilgisayarı var yani ekran var ama com2000 yok bu dediğiniz silecek kolunun ucundaki düğmeyi nerden temin edebiliriz yedek parçacılarda varmı yoksa çıkmacılardamı buluruz bide benim ekran çok sönük güneşli havada hiç göstermiyor bunun çaresi varmı |
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
Estagfirullah. |
|
![]() |
|
Ekran silikligi konusu forumda cokca tartisildi. Arkasindaki lambalari kontrol ettiniz mi? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |