|
306 YARDIM ( uygulama yapıldı foto 2.sayfada) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 17:06 |
beyler boyama işlemi tamam fotoları çekti akşam montaj yaptıktan sonra foto yu çekip yayınlicam.çok güzel oldu ve çok kolaymış. Düzenleyen OKANKYM - 25 Temmuz 2011 Saat 19:33 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sevgili yeni üyemiz Okan bey, öncelikle forum kuralları gereği büyük harf kullanmayınız. Bir de;
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
ErcaNKarşI
1. Vites 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
forum kuralları ve yardım edebilmemiz için ilk önce kendinizi tanıtıp hangi ilden katıldıgınızıda belirtmenizi rica ederiz. Ankaradaysan yardımcı olurum istanbuldaysan da orada ki arkadaslarımız yardımcı olurlar;)
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar kusura bakbayın yavaş , yavaş ögrenicez üyelerimizi tanıyalım bölümünde tanıttım kendimi sizlerle sık sık görüşücez.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
profiline girip konum kısmına nerden aramıza katıldığını doldurursan seviniriz..
Düzenleyen by_ersin - 01 Temmuz 2011 Saat 21:34 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadış aynen bu panel. benimki çok kötü durumda değişmesi lazım.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üç parça kalorifer üfleme bölümünün çevresi .cd çalar bölümü ve saat'in bulunduğu yer
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok kötü derken.. çizik kırık var ise tamiri yaptır..bulman zor bu parçayı..
Düzenleyen by_ersin - 02 Temmuz 2011 Saat 11:32 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kırık yokda rengi gitmiş kimi yeri gıri kimiyeri siyah olmuş alalı bulalı bişey olmuş yani anlican
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım.. bak şimdi hiç sıfırını ikinci eliyle uğraşma... benim ümit diye bir arkadaşım var ikide bir istiyor.. ver boyayayım diye... çokta güzel boyanıyor... daha önce yaptırmadım ben ama çok duydum.. onu söküyorlar ordan zımparalıyolar sonra plastik astarı felan üstünede güzel bir sprey boya ..sıfırdan ayırt edemezsin... bu işi bilen mutlaka vardır forumda.... takılma yani oraya basit...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim verdin bilgiler için. antalya sanayi konusunda çok geri kalmış bi şehir. burda bunu yapıcak usta zor bulunur. forumda bilen biri çıkarsa iyi olur .teşekkür ederim kolay gelsin.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olurmu kardeşim ne demek.. her zaman.. kendinde yapabilirsin aslında .. el becerin biraz var ise basit bir şey ... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
el becerim var yaparım kullanıcam malzeme nedir. alıp yapayım elimden gelir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iş te bu konuda biraz bekle en kısa zaman içinde bilen biri yazar okancım buraya ...
|
|
fatihceyhan
1. Vites 03 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
|
dostum aracın hayırlı olsun, işlemi yapmak için gerekli malzemeler, 1 adet istediğin renkten kutu sprey ( kalitelisinden alırsan iyi olur ) ve 1 adette en incesinden kağıt zımpara, dikkat et kalın olmasın.
Şimdi dediğin çerçeveyi sök,sonra zımparayı ıslat ve 2 sefer üstünden geç fazla zımparalamana gerek yok, fazla zımparalarsan çizik izleri derinleşir, buradaki maksat boyanın atmaması için ince kılcal çizikler yapmak. daha sonra malzemeyi güzelce yıka ve iyice kuruyana kadar bekle. malzeme kuruduktan sonra kutu sprey ile bir kere üzerinden geç ve boyanın kurumasını bekle, dilersen bir kat daha boya atabilirsin. daha önce hiç boya işlemi yapmadıysan deneme amaçlı bir kaç şey boya pratik olur. buradaki en dikkat etmen gereken şey boya yaparken malzemeyi uzakta dut, haydi koolay gelsin. Düzenleyen fatihceyhan - 17 Temmuz 2011 Saat 20:50 |
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gri yapacak olursan yenı modellerdekıler gıbı olur...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+ 999 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağolun arkadaşlar bu işi haftaya pazar yapıcam fotoları koyarım.
|
|
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun aracın kazasız belasız güle güle kullan inş.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |