|
206 Roland Garros |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 12:10 |
|
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım 206 Roland Garros'una komple boya yaptırdı. Kapılardaki Roland Garros logolarını sökmüşler. O logolardan arıyoruz. Bilen, duyan varsa haber verin lütfen..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tek Şansın Çıkmacılara Bakmak...
Sponsorumuz Olan EFE ye Bir Sor Derim Berkay OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
onları bulman çok zor çıkma olarakta. Sıfırıda tahminen 30 TL civarıdır. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+ 999 katılıyorum gökhana ... bende boyadan sonra Platinium arması arayışına geçecem...bulmak çok zor... anca servise gidip sormak lazım... türkiye ye girişi var ise depodan getirtiyorlar.. yoksa yurt dışından getirtiyorlar ..öyle aman aman da bi para tutmaz..
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla okadar boyatma parası veren insan 30 tl daha verip kolayca bulur tertemiz yapıştırır
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bulsa verecek arkadaş da bulamıyor işte. O yüzden dedim ben bir foruma yazayım belki bir arkadaş yardımcı olur diye.
|
||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şahsi fikrim gitsin yetkili servise şasi numarasından sipariş versin
|
||
206 Quik
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |