|
306 hangi far yakışır? çözüldü.resimler 5 sayfada |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 12:38 |
||
arkadaşlar uzun süredir bir far takıntısı var bende.. ama kimseye belli etmiyorum ve canım çok sıkılıyor.. önerilerinizi bekliyorum.. bir kaç resim ekledim. bu resimler haricinde farklı bir önerisi olursada memnun olurum.. şimdiden herkese teşekür ederim...
1 2 3 4 5 6 Düzenleyen by_ersin - 03 Ağustos 2011 Saat 14:44 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu Modelden
Başkasını Düşünürsen Topuklarına Sıkarım Kardeşim Sırf Bu Far Yüzünden 306 Bile Alırım...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cecolim Sanada Lazım Yani Böyle Bişey...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ya hıc sormaa yaramı fena destın :)) Ama ben alamam cunku 250$ yanı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
evet haklısınız güzelde durmuşş.. acaba kırmızı da nasıl durur.. daha önce ben o resmi görmüştüm griye birebir uymuş o far .. ama benim araca yakışırmı onu düşünüyorum...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
far karşlı modellerdeki ledler çok canlı yandığı için direk ön plana çıkıyor farı ve aracı arka planda bırakıyor. ben 5 numarayı tercih ediyorum.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kırmızıda siyah güzel durur
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dimi ... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abıcım ledlı far 1 numara super duruyor :)) |
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
3 numara klasik en iyisi boşuna farklılık arama derim.
|
|||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
5 ve 6 güzel ancak benim asıl önerim orjinal far + mercek uygulaması + karartma yönünde. Hem farklı hem de az bulunur olursun, belki de tek olursun ;)
|
|||
206 Quik
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bırde kısaların yuvasına bı-xenon mercekle D2S kıt taktınmı mukemmel olur
|
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
3 numaradan yana kullaniyorum oyumu.
Keske bi anket acsaydin. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vallahi bu benim ilk forumum..anlamam pek.. burdada sağolsunlar fırça ata ata öğrettiler şaka şaka cidden siteyi zor öğrendim koliva .. anket felan beni aşar abi karıştırırım ortalığı sonra 3 - 4 - 5 bende onlar arasında kaldım... ama sanırım şu an piyasada 4 ile 5 numarayı bulamadın aradım biraz önce sürüne bereket 3 var hep.. |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ersin abi bulamadığın farı neden soruyorsun olmayanı al desek nasıl alcaksın (:
bulduklarının arasında kal biz yardım etcez sana :P
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi vardı ya ...dolar üzerinden satılıyordu konuyu açtım resimleri yükledim... bu seferde far yok satışta :) ama bulunur heralde demekki şu an stoklarda bitti.. |
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
ersin benim araçta 3 numara takılıydı gayette güzel duruyor.
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
diyelimki 3 - 4 - 5 bu içinden birini aldım benim içerden far ayarı var.. o devre dışı kalmaz dimi ???
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |