|
306 kalkışlarda gelen ses fotolar 1 de( çözüldü ) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 10:12 |
||
evet arkadaşlar ..sorunumuz çözülmüştür.. daha önce şanzıman takozu sandığım olay.. meğerse sayın cecoli abimizin düzelttiği motor alt kulak takozumuş.. ben yanlış telafuz etmişim. bu gün sabahtan ustama gittim yeni takozu aldım ve değişim gerçekleşti... ve o sesten kurtuldum... işin ilginç yanı eski takoz başka yeni takoz başka .. zaten eski ile yeni arasındaki farkı anlarsınız.. usta başka bir aracınki olabilir dedi..
eski takoz yeni takoz bu işlemler yapılırken.. mc buluşmasında cecoli üst takozun neden kaydığını sormuştu ?? o gün bu günden beri aklımda idi bu gün onuda yaptırdım ve kurtuldum kulakla takoz arasında fena bir açıklık vardı..artık yok Düzenleyen by_ersin - 22 Haziran 2011 Saat 16:01 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abıcım orası sanzuman takozu degıl
Orası motor alt kulagı haberın olsun... Cunku bak hemen ustunde sag aks goruluyor. Ayrıca baglı oldugu yerde alt besıktır. Yanı traverse baglıdır...
Sanzuman kulagı dırekt olarak sanzumanın ustunde durur ve saseye baglanır. Tam akunun altında kalır.
Bu kulakta zamanla bosluk olustukca ses yapar dogal olarak...
Gecen senle duydugumuz ses burası olabılır... Düzenleyen CeCoLi - 20 Haziran 2011 Saat 10:20 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cem abi hani o yuvarlak silindir gibi bişe var ya onu usta dürtüyor ve o sağa sola kayıyor... şanzıman takozu dedi .... acaba resmi benmi yanlış çektimki :) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Resmı yanlısmı cektın bılememde resımde gorulen kulak motorun arka alt kısmında
Abı yanlıs anlamada senın ustan orayı sanzuman takozu mu sanıyor acaba :))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aracı lifte kaldırdı ... bana dediki ersin şanzıman takozun değişcek dedi.. onu sölerkende o silindiri dürtüodu.. ve o silindir sağa sola oynuyordu... bende çektim resmi hemen... peki. şanzıman takozunun bu sesle bir ilişkisi olurmu... .resimdeki silindirin sağa sola oynaması normalmi..dün babamda aynen senin yaptığın yorumu yaptı...ne alaka dedi takoz... o ses aks sesi dedi.... yarın çıkar ortaya nasılsa.. anlamadım gitti bu olayı.. Düzenleyen by_ersin - 20 Haziran 2011 Saat 11:05 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abıcım soyledım ya ıste :)) Eger ustan resımde gosterdıgın parcanın bozuk oldugunu soyledıyse orası motor alt kulagıdır. Ustanın ne dedıgıne bakma sen :))
Saga sola aynayabılır ama belırlı bır mıktar... Icınde kaucuk olur. O kaucuk zamanla sertlesır ve catlar. Boyle olunca ıcerıde bosluk olusur ve vurmalar baslar...
Aksla da alakası yok...
|
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
kardeşim nedir senin bu ksımetsizliğin. haftada bir illaki sıkıntı çıkıyor. önce ki sahibi nasıl kullanmış bu aracı anlayamadım. neyse halledilsinde yapcak bişey yok artık. |
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu zamana kadar o takoz degısmemıs olabılır. Esasında yakında bızım aracımızdada cıkabılır. Kac yıllık araclara bınıyoruz sonucta Cunku o takozun orjınalı yıllarca ıs yapar ve zamanla sertlesır kopar
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yarın ak koyun kara koyun belli olur babam ısrarla aks tan yada şanzımandan geliyor diyor... usta şanzıman takozu diyor... yarın yaptırcaz.. resimler gelir yarın akşama umarım 300-400 tl çıkmaz gene yoksa sapanca işi yatar
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
adam bakmamışki arabaya.. sadece benzin koyup binmiş..ne yazıkki böyle insanlar var.. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
o zaman sen sapancadan sonra yaptır bu ısı :))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben ilk aldığımda bakıma sookmuştum .. orda bi tanesi değişti takozun .. am ahangisiydi hatırlamadım şimdi |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yani bu 300-400 masraf çıkar ersinmi demek |
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bide ben çok pirpirikliyim ya gelir hep beni bulur |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yok hayır oyle bırsey degıl esasında ama oyle bır yorum cıkarmakta haklısın
O takozun orjınalını al. ama o kadar buyuk bır para degıl. en baba 100 lıra tutar dıye dusunuyorum
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben daha hıc kulak degıstırmedım bakalım nereye kadar gıder...
Osman sen nıye degıstırdın??? Sıkayet neydı???
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
geçmiş olsun kardeşim umarım bian önce hallolur. motor kulağı bu fazla bişey tutmaz gibime geliyor
saygılar |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eyvallah dostum.. vallahi tutmasında ..bittim resmen her hafta bişi çıkıyor. formun en çok arıza ve çözüm yapan üyesi benimdir heralde önceki sahibi bakmamış..arabaya.. bendede bir huy var azcık bi ses duysam hemen ustaya koşuyorum sırf bu yüzden hala ses sistemimi yaptıramadım artık yarın hayrlısı ile yapılırken güzel resimler çekip bilgilendireceğim herkesi... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
fazla takılma bu kadar bende zamanında senin gibiydim ama salıver gitsin bazen doğal olarak kendiliğinden halloluyor
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |