|
206 Arka Koltuk Kafalığı Arıyorum! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
St.Avelox
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı St.Avelox
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 11:38 |
Evet başlıktaki gibi arkadaşlar, 2. el çıkma temiz yırtığı söküğü olmayan arka koltuk başlığı arıyorum, yan sanayide olabilir.
Elinde bulunan ve satmak isteyen var sa lütfen fiyatıyla yazarsanız sevinirim.
Bu arada 2004 hdi xline araç.
iyi forumlar!
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
St.Avelox
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı St.Avelox
|
O işi bir süre önce zaten yapmıştım tşk ederim (üyeleri tanımayı kastediyorum).
Konu aradım eski tarihli 2 konu çıktı. Diğer arkadaşın çoktan sattığını düşünüyorum ve öteki konudaki arkadaşta 400 tl istemiş benim için pahalı. o nedenle yeni konu açtım Düzenleyen St.Avelox - 09 Haziran 2011 Saat 11:58 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mesaj sayinizda bir problem vardi. Yeni uye oldugunuzu gosterdiginden kendinizi tanitmaniz icin hatirlatma yaptik. Duzeltildi. |
|
St.Avelox
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı St.Avelox
|
Tşk ederim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cıkmacı sponsor kardesım efe ıle gorustun mu??? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Adresinide Verelim Bulamayabilirsin
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
St.Avelox
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı St.Avelox
|
Görüştüm ellerinde yokmuş malesef
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |