![]() |
|
306 app plaka montajı ve ekipmanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2011 Saat 22:41 |
|
daha önce bir kaç kez buna benzer konu okumuştum ..nası yapıştırırız ..vidasız olurmu ...tutarmı gibisinden... bende bu akşam üstü apar topar plakalarımı takmaya karar verdim.. 1 adet bildiğimiz silikon 1 adette süngerli çift taraflı bant... ikisinin maaliyeti 4.50 tl
![]() önce plakanın arkasına uzunca altlı üstlü bantları yapıştrdık... ![]() Uploaded with ImageShack.us daha sonra iki bant arasında kalan boşluk kısma bolca silikon sıkıldı... ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ve mutlu son ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us tek ümidim umarım düşmezzzzzzzz ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi silikonu diklemesine aralıklı çektiysen uzun ömürlü olur.
ön plakayı yapıştırmadan önce tampona tam oturacak şekilde esnetseydin hafif yamuk şeklide tam otururdu, birde kağıt bant ile silikon kuruyana kadar tuttursaydın daha sağlam olurdu.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
vallahi metin silikonu öle bi çektimki bi tek harf ve rakamların oyuklarına doldurmadım ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
inşallah atmaz, benim ön tarafın köşesi biraz bırakmış yeniden silikon yapacam arasına,
silikonu ==== şeklinde yatay değilde ııııııı şeklinde dikine çekseydin üstten su girdiğinde altan süzülüp çıkması için en iyisi bu.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
plakan cezbetti :) güle güle kullan :)
|
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
|
eyvallah sağol :) ![]() |
||
![]() |
||
|
cazibeeeee
Başarılı :)
|
||
![]() |
||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
|
güzel olmuş güle güle kullan:)
|
||
206 colorline 2001
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
tşk.sağolasın dostum.. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Kağıt bant ile desteklenmez ise tutmaz atabilir.. En azından kuruyana kadar.
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı Olsun Kardeşim;
Silikonladıysan Hiç Bişey Olmaz Kağıt Bant Kullanman Gerekirdi İlk Bir Kaç Saat İçin |
||
![]() |
||
|
vallahi bu işe girişirken..ceza yemeyi göze aldım.. araba zamanla tiki olcak.. zaten polisten kaçınılmaz olucak :))) artık her durduklarında ordan şurdan burdan deyip huylarına gidicem yoksa arabaya bi ceza yazmaya kalksalar ohoooooooo... herkese çok teşekkür ederim... bu arada sabah kontrol ettim abiler beton gibi olmuş
![]() |
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
Hayırlısı olsun güzel anlatım, bende çift mühürlü arıyordum nihayet buldum. Bu uygulamaya göre kendim yaparım.
Teşekkürler
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
trafik müdürlüğünden plakalarımı alırken, APP ye kesinlikle çift mühür basmıyoruz diyorlar lüks arabalardaki app lerin alayı çift mühür.
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
ersin bu arada çoştun gidiyosun ellerine sağlık güzel olmuş
![]() |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
+1
hatta bi ara çift mühür vuran emniyetten birini içeri aldıklarını bile duydum.. |
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
Konya dan getirttim, 130 tl verdim
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
|
aynen duramıyorum ...o kadar çok şey varki aklımda du bakalım... ya bi tesisatı koyamadım gitti kardeşim.. hala bulamadım adam gibi bi pandizotçu :)
bu arada plaka fransız kalın diye geçiyor arkadaşlar |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |