![]() |
|
2004 307XT OTM Tüp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 15:44 |
||
arkadaşlar
elimdeki 206yi sattım. 2004 model 1,6 envy otomatik 307 alacagım nasip olursa aracda tüp yok tüp takınca yakıt durumu ne olur bilgi verirseniz memnun olurum |
|||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tüpte 100 km şehir içi 12 litre civarı |
|||
![]() |
|||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
||
peki ya sehirdısı.
değerler normal mi? |
|||
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
Şehir dışında da benzinde 7 litre LPG' de 8 litre civarında olur.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
ya aklım karıştı...
o zaman soyle sorsam soruyu LPG: sehiriçi / sehirdısı Benzin : sehirici / sehirdısı değerleri ne olur |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
lpg: şehiriçi 12lt şehirler arası 9lt
benzin:şehiriçi 11lt şehirler arası 8lt
|
|||
![]() |
|||
||
ose307 değerler çok değil değilmi?
walla benzinli 206mi sattım eşimden dolayı otomatik 307 alacagım |
|||
|
|||
![]() |
|||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
||
Sakın taktırma ileride % 999 sorun yaşayacaksın.orijinalinde kalsı aracın.pugların %75 ine LPG sorun çıkartıyor.sonra bu forumda sürekli LPG SORUN u başlıklı bir sürü konu açarsanı kardeş...
![]() |
|||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|||
![]() |
|||
||
valla öncelikle 307 yi 206 nın yakıtıyla kıyaslıyosan yanılabirsin heleki 206 1.4 ise.... kasası ağır ama çok konforlu bir araçtır buda 206 ya oranla hiçte çok bir oran değil.. ha arabayı biraz daha nazik kullanırsan bu değerler biraz daha düşebilir.
|
|||
![]() |
|||
||
LPG eğer düzgün montaj yapılmazsa sorun çıkartır keza diğer marka araçlarında çıkarttığı gibi
![]() |
|||
![]() |
|||
||
evet 206im 1.4 dü tüpsüz :)
2004 envy otmatik arac için şahıs 18250 istiyor arac 60binkm de.. tüpsüz sol marşpiyelde ezik var kaldırıma sürtülmüş. tüpde yok aracda kararsız kaldım |
|||
|
|||
![]() |
|||
aslanparcası ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanparcası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaşlar şu forumda okuduğum pug ile lpg nin anlaşamadığı yorumları yüzünden 29bin km dir benzinle geziyorum ve halada lpg ye cesaret edemiyorum. Rölanti düzensizliği, ara sıra stop etme, subap vuruntusu, ilk çalıştırmada zorluk gibi sorunları duyuyorum forumda. Fakat bu sorunlarla karşılaşma olasılığımız diğer markalarla aynı ise sorun yok demektir. Mesela corolla, marea, accent,albea gibi araçlarda bu sorunları çok nadiren duyuyorum. Ama pug da bu sorunlarla karşılaşma sıklığı %kaç merak ediyorum.
|
|||
![]() |
|||
||
walla sogumaya basladım otomatikden ama arac fiyatı bana uygun geldi bilmiyorum sizler ne dersiniz
|
|||
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
aynen öyle tabi kullanıma göre değişiyor,
ben uzun yolda 90 kmh sabit hızda giredek hesapladım
lpg şehir içi: 12 litre şehirler arası 8 litre
bensin: şehir içi 10,5 litre şehirler arası 6,9 litre.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
madem forumda takip ediyorsun, ozaman cem abinin (Cecoli) yazdıklarını da okumanı tavsiye ederim.
lpg de tek bir gerçek var. istersen en kalitelisini taktır usta adam gibi usta değilse o lpg den verim alamazsın. ama git en ucuz lpg taktır fakat usta adam gibi usta ise o lpg den verim alırsın.
sonuç olarak lpg den öne usta araştırmalısın gerisi kolay, ozaman ne tekleme ne çalıştırmada zorluk vs hiç bir sorun çekmezsin. benim 10.000 km ye yaklaştı hiç bir sorun yok.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
metin dostum aracın fiyatı için ne diyorsun 18250diyor
60000kmde arac ve ruhsatında 2004 1.6 Envy OTM yazıyor model olarak |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
fiyat kilometre model olarak iyi ama envy modelinin özelliklerini bilmiyorum araç dolumu boşmu bilemicem, ama temizse fiyatı güzel.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşım bu araçların şanzımanı cok hassas nazik kullanacaksın şayet almaya kara verirsen baktıracağın en önemli şey şanzımanı olmalı... eğer sakin ve düzgün kullanırsan seni asla üzmez.
|
|||
![]() |
|||
||
öyke karar senin demicen zorla iyi ustaya göndercen ki memnun kalsın (: dua etsin. benim başıma geldi direkten döndüm o yüzden ben çektim sen çekme hesabı.
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |