|
acıl 106 ya 5cm yada 6 cm yay |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2008 Saat 13:42 |
slm herkese acıl yay arıyorum 106 ıcın 5 cm yada 6 numaram 05547121468 donersenız sevınırım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadasım 6cm bulabilrsen benide bilgilendirirsen sevinirim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5 cm lık var aıbach marka 220 ytl...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5 cm çok temız var suan elımde hala ama 106 ya uyarmı bılmıyorum 306 dan cıkma 5-6 ay kullanıldı 1 sene olmamısır tahmınıöm eger olusa hemen verebılırız arkadasım .. oluyor mu bı arastır ıstersen
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6 lık ta bulursun..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
omp 6cm bul kanka ozaman
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gel cumartesi senle mert tuninge gidelim..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
netten baktım yok
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Belki siteyi güncellememişlerdir kanki..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
var yani eminsin?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sormadan gitmeyin netteki çoğu ürün ellerinde yok
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bılgılerınız ıcın tesekurler 306 uyarmı bılmıyormkı eıcbach guselde ben bıraz daha uygun bısey bakıyorum tesekurler |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım matrax marka yaylar var eklımızde gercekten cok temız 5cm gormnek ıstersen resdım de atarım ben sana
180 ytl ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya bugun fıyat aldım 160 sıfr mad marka 6cm buldum ama ıkıncıel aramamın sebebı daha uygun olması
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pekı kardesım sen bılırsın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilginize cok tesekur ederım yay bulunmustur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yenı fotoları beklıyoz o zaman canavarın :) |
|
Atakan
1. Vites Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş 160 ytl ye nerden buldun bilgi verirmisin ?
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaslar 6cm omp dıye bısey yok çin malı yaylardır takoz gıbı haberınız olsun omp turkıyey gelmıyo artık orjınal katologu ve orjınal kutusuunuda gordum ben tavsıye etmıyorum orjınal katologunda bıle 6cm omp yay yok ben tavsıye etmıyorum eıbach 5cm alın sportlıne kıt madem sert ıstıyonuz ama bende 4luk ap var sert bende 5lık eıbach la degıstırcem prokıt alcam daha yumusak sert yayı tavsıye etmıyorum helekı saxo ve 106larda acayıp canınız sıkılır beton gıbı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |