|
acil 206 sunroof camı lazım |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
muglaoto
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 Saat 20:34 |
|
arkadaslar merhaba bana acil 206 xs in sunroof camı lazım.cam kazada fırlamıstı.aracı toplattım tek eksık sunroof camı kaldı yardımcı olursanız sevınırım.iyi gunler dileğiyle...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Geçmiş Olsun Öncelikle Site Sponsorlarımızdan
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com ve Şahin Peugeot Sıfır Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 Sorabilirsin istersen |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
konu açmadan önce forumda arattın mı bilmiyorum ama satılık 206 sunroof camı diye konu gördüğümü hatırlıyorum, tabi bilmem satıldımı.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet Bende Öyle Bi Konu Hatırlıyorum Ama Baya Eski Bir Konuydu Sanıyorum Değilmi Metin Kardeşim. |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet uzun zaman geçmiş
efede vardır yoksada ayarlar herhalde , bide şahin peugeota bak orjinal parçayı uygun fiyata veriyor. inş sorununu halledersin.
sponsorlarımız ile imkânlarımız da çoğalıyor.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |