|
306 Yakıt pompası arıyorum (Çok Acil) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
baphomett
1. Vites 19 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 Saat 20:50 |
Arkadaşlar 99 model 1.6 8v 306 xs sahibiyim.Geçen gün aracımı çalıştıramadım sonradan farkettm ki yakıt pompasından benzin gelmiyor , fakat sökmeye çalışırken pompayı kırdım :S şuan acil olarak bi yakıt pompasına ihitiyacım var elinde olan arkadaşlarım varsa burdan yazabililer yada tlf nmaramı aşağıya yazıyorum ordan bana ulaşabilir
Melih Artan 0536 835 91 76
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sahıbınden de 170 tl ye gormustum :)) bır bak ıstersen. yenısıde ne kadardır bılemıyorum. bızım sponsorlara telefon acabılırsın.. gecmıs olsun
Düzenleyen CeCoLi - 02 Mayıs 2011 Saat 20:54 |
|
baphomett
1. Vites 19 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bi kaç siteye baktım ama hepsinde farklı fiyatlar yazıyo ondan bi de size sormak istedim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sahın peugeot murat abıyle gorusursen sana yardımcı olacaktır...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |