![]() |
|
motorda tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 00:02 |
slm aracım rölantide çalışırken bazen motor çalışma sesi değişiyor bi süre normal çalışıyor sonra birden rölanti az bişi düşüyor sanki motor tıkanıyor tekrar düzeliyor rölantide sürekli böle yapıyor sesi normal arada birden sanki bağırıyor ustaya gösterdim kötü yakıt almışsın dedi mazot filtresi değişti yağa ve yakıta katkı konuldu ustanın yanında olduğum sürece sesi düzeldi motor çok güzel çalıştı geldim bugün dinledim motor sesini gene aynısını yaptı acaba depoyu temizlemedim ondanmı oldu aynısını yaşayanlar varsa anlatsalar çok sevinirim arabayı yeni aldım bide ilk defa dizel araba kullanıyorum bilgilerinizi bekliyorum
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim arban dızel valla bızım pejo boxerdada duzensız calısıodu motor yanı motor hır hır hır yapıodu arada rolantıdeyken enjektorlerden dedıler duzensız puskurtme yapıomus pıstonu deler dedıler orjınal pejo servısınde yaptırdık sonra duzeldı aynımı tabı bılmıyorum
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
acaba enjektörlerimi temizletsem kaça mal oldu acaba |
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
aldığın yakıttan olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tekleme Problemini Bende 307 Çok Yaşadım Genelde OPET ten Yakıt Aldığım Zaman Başıma Geldi Gaz Kelebeğini Temizletmiştim Ben
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
gaz kelebeğini temizledikten sonra sorun bitmişmiydi benim sürekli olmuyor arada kötü yakıttan olabilir peki yakıtın bitmesinimi bekliyim yoksa depoyu temizletiyimmi
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Enjektör temizleyici mazot katkılarından kullanabilirsiniz. Carpex'in ürünleri alışveriş merkezlerinde satılıyor..
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Benim eski 307 de yapıyordu arada opeetten benzin alıyordum işyerinin yanında diye hem dediğin belirtiler oluyordu hemde çekişten düşüyordu aracım |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
aynen kardes cekıstende dustu arac zaten sorunu cozebıldınmı peki?
|
|
|
|
![]() |
|
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
benzinciyi değiştirdim petrol ofisinden almaya başladım düzeldi arkadaşım çekişte normale döndü ama unutmadan sorayım bu aralar baskı balatayı değiştirdinmi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
benım arac trıptonık
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
senın arac lpglimi? benzinlimi?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |