Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Basınçlı yıkama makinası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Basınçlı yıkama makinası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Basınçlı yıkama makinası
    Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 01:41

Merhaba  arkadaşlar,

Basınçlı yıkama makinası almayı düşünüyorum. fiyat ve kalite açısından hangisi daha iyidir kullanan duyan bilgisi olan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz.

Einhell BT-HP 160 kullanan arkadaş var beklidiği gibi çıkmamışyani 160 bar püskürtmüyor süngerle üzerinden geçip tekrar yıkayınca tertemiz oluyor dedi. Benimde almak istediğim bikaç model var aralarında fazla fiyat farkı yok hangisi alınır sizce ?

Düzenleyen tigerland - 11 Nisan 2011 Saat 01:45
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 02:36
Buna benzer bir ürün (100bar basınçlı) amcamda var, geçengün denemek için arabamı yıkadım, çamurluklardaki çamurların hepsini çıkartmadı.
İmkanın el veriyorsa bence basıncı yüksek bir makine al.
http://www.hepsiburada.com/Liste/galilee-ghpw-2000-170-bar-basincli-yikama-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=hrgalileghpw2000&categoryId=34001222
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 02:59
Satın alacağınız üründe tabancasında tetik sisteminin olmasına dikkat edin. Tetik sistemine bastığında su püskürtmeye başlar, tetiği bıraktığınızda suyu keser ve gerçekten su tasarrufu sağlar.
Ürünlerin birçoğunda tetik sistemi olmasına rağmen yine de dikkat etmeniz için uyarmak istedim.
Tabanca ucunda suyun püskürtme şeklini değiştirebileceğiniz bir ayar kısmı olursa suyu noktasal püskürtme veya yaylım püskürtme ayarı yapabilirsiniz. Mesela bahçenizin beton zeminindeki kirleri çıkartmak için noktasal püskürtme yaparsınız, arabanızı yıkarken yaylım püskürtme yaparsınız.
Arabanızı yıkarken boyalı kısımlara ve lastiklere çok yakın bir şekilde püskürtme yapmayın.
Püskürtme yaparken vücudunuzun herhangi bir yerine çok yakın su basıncı gelmemesine dikkat edin. Basınçlı su bıçak etkisi yapar.
Umarım verdiğim bilgiler yararlı olur.
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 10:04

total yıkama tesislerinde yaz günü ayağımın üzerinden geçirdim yanlışlıkla terlik vardı deriyi soydu :) istemeden yaşadım öyle bir olay tecrübe kazandık yani ondan sonra artık daha dikkatliyim :))

müdür bu galilee senin verdiğin linkte yorumlar hep olumsuz basıncı az demişler bosch içinde öyle demişler KL 1800 aklıma yattı gibi ama senin dediğin özellikler var mı bilmiyorum detaylı yazmamışlar
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 12:37
kullanan yok mu arkadaşlar aranızda? Black&Decker karar verdim sanırım

şu daha iyi o kadar para verme bunu al diyen varsa paylaşsın yok yere araştırma yapmadanda almak istemiyorum :) ama markası ve özellikleri kalitesi beni bu markaya yöneltti
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 14:00
Basınç az olursa aracı temizlemez.
Basınç çok olursa aracın boyasına zarar verir.
Orta karar bişey al.
Black&decker iyi bir markadır.
Hepsiburada.com iyi bir alışveriş sitesi.
Yukarı Dön
pachito Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pachito Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 14:01
Bendede aynı makinadan var gayet memnunum , yalnız bu tarz makina alırken dikkat emen gereken unsur , su giriş ve çıkışını kesinlikle plastik olmasın , zamanla kırılıyor , tecrübe ile standart :D
o yüzden alırken kesinlikle su giriş ve çıkışı metal ağızlı olmasına dikkat et derim , aynı ürün koçtaştada var sana tavsiyem kesinlikle görerek alman :)
makinaların tek sıkıntısı şampuan haznelerinden yıkamacılardaki tazzikli şampuan atmaması , onun dışında hem marka olarak hemde  kalite olarak tavsiye ederim

m-yersel@hotmail.com

Arh+ / 206 XS
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 14:16
mesela Bosch'ta iyi bir marka yorumlara bakıyorum olumsuz hep. en son Black&Decker karar verdim. ayrıca metal olup olmadığını nasıl örenicem su giriş metal ağızlı olup olmadığını müşteri hizmetlerini arıyım o zaman :)
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 18:34

Black&Decker sipariş verdim isteyen olursa yıkarken videolarım bakalım memnun kalacakmıyız :) yorumlar için ayrıca tşk. arkadaşlar çok teşekkür ederim.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 18:43
merhaba

linkteki ürünü 05.08.2008 den beri kullanıyorum. tık demedi.. tavsiye ederim
saygılar
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 20:36
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

merhaba

linkteki ürünü 05.08.2008 den beri kullanıyorum. tık demedi.. tavsiye ederim
saygılar
geç kaldın müdür sipariş verdim ürün menşei nedir peki
Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 Saat 17:26
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 Saat 17:38
Orjinalini yazan: Serhun Serhun Yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.
tşk.ler oriona beklerim müdür :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 60954 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 84 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 549 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 219 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13148 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2671 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1435 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 412 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50732 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34819 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2742 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1547 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6143 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 201 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 210 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 296 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5890 1 msk_sansal
konu icon Yağ soğutucusu son mesaja git 536 1 MehMetC3
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
muratzengin 1
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English