SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

Devirdaim Kütüğü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Devirdaim Kütüğü
    Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 11:43
merhaba arkadaşlar,

Bilginiz olsun sizlerle paylaşmka istedim.

önceki gün aracın suyunu yağını kontrol ettim. suyun eksildiğini farkettim ve kaloriferden soğuk üflediği için ustama gittim devirdaim kütüğü çatlamış. Farketmesem trigeri bile koparma ihtimali varmış. maliyeti 180 tl kadar aracı bıraktım artık yarına alıcam artık :)
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 13:08
gecmıs olsun. gızlı arıza demekkı... motorun arkasında devırdaım ın hemen yanında boru seklınde yuvarlak plastık bır parca var. herhalde ondan bahsedıyorsun...
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 13:19
sağol cecoli, evet dediğniz parça ama sorunu büyük yaratıyor. suyu dökmemizle yere boşalması bir oldu zaten şaşırdım allahtan farkettik
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.