|
LPG Silkeleme-Rölanti titreme sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sfyucedag
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 18:58 |
Merhaba arkadaşlar,
2001 model 306 xr platinium aracım Milano marka sıralı sistem LPG'li.Ankara'da ikamet etmekteyim. Aracım benzinde sıkıntısızken,LPG'de gaza bastığım oranda tepki veremiyor,silkeleyerek titreyerek gidiyor.Rölantide ibrede bir değişiklik yok fakat araç takır takır titriyor. LPG'ci aracın LPG enjektörlerinin değişmesi gerektiğini söyledi,tamirci bobin diye yapıştırdı direkt.Hal böyle olunca dedim ki hangisi neyden ekmek yiyorsa onu mu değiştirmek istiyor acaba diye. İşbu sorunu yaşamış olan,duymuş olan veya konuda uzman olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun aynımı bilmiyorum ama kayınpederimde 99 model opel astra vardı. araç benzinde çok güzel gidiyordu ama lpg de özellikle kalkışlarda gaz yemiyor titriyor geç kalkıyor boğuluyordu.
herkeze gitmişler kimse çözememiş nerdeyde bütün parçaları değiştirmişler düzelmemiş ama bi ustaya gittik adam sadece elindeki bobini takarak denedi sorun çözüldü bizde hemen yenisini alıp taktırdık ustaya o günden beri tık yok.
anlatmak istediğim bobinden olabilir, deneme yanılma sistemi ile çözebilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
sfyucedag
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
|
tanıdık peugeot parçacımdan bobini ödünç alcam o zaman abi,taktırcam.Umarım kayınpederinizinki gibi hemen geçer.Alırım bobinimi.Geçmezse denemeye devam..Zor işler...
|
|
sfyucedag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
|
Bugün LPG'cide değiştirdik enjektörü aracın titremesi,silkelemesi kesildi.
Şuan aracım benzinde nasılsa gazda da aynı durumda gidiyor.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun.
dediğim gibi bu işlerde deneme yanılma yöntemi ile çözüme ulaşılıyor
hatta araçdaki problemler lpg de daha çok kendini belli ediyor problem büyümeden çözebiliyorsun.
mesela lpg de bu sorun kendini belli etmese benzinde zaten belli etmediği için halen böyle binmeye devam edicektin (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
neyse gecmıs olsun sorunun basıtmıs... :))
|
|
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bobinle mi enjöktörlemi çözdünüz bu işi tam olarak anladım....bu olay benimde başıma gelmişti arıza lambası falan sürekli yanıyodu hatta ama ben sadece lpg klibrasyonu yaptırarak çözmüştüm....
sorması ayıp kaça mal oldu acaba bildiğim kadarıyla bobinde enjektörde pahalı olsa gerek hani tekrardan başımıza böyle bşy gelirse o zman ne yapcağımızı kaç maal olcağını bilelim... teşşekürler... |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |