![]() |
|
307 RADYO ACİL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 Saat 10:20 |
ARKADASLAR 2004 307 SAHIBIYIM DUN AKSAM CALISAN RADYO UZERINDE KI SRC DÜĞMESI SABAH CALISMAZ OLDU BU YUZNDEN CD CALARA GECEMIYORUM YARDIM EDECEK ARKADASLAR VAR MI ACABA?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kumandadan da geçmiyor mu bide teybi bi sök belki merkezi kablolardan çıkan olmuştur
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kumandadan gecebılırsın |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DUGME TAKILI KALMIS OLABILIR. CUNKU DUGMENIN ALTINDAKI LASDIKLER KAYABILIYO
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
arkadaslar kumanda dedıgınız ne anlamadım kı?
|
|
![]() |
|
ya işin aslı şu 307 ekranı yerıne ben 206 ekranı taktım solma vardı benım kınde ama onu takınca calısmamaya basladı.. bu kumanda dedıgınızı tam a cıklarsanız sevınırım arkadsalar
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kumanda denilen sey direksiyondan kumanda. Hani silecekleri calistirdigin kolun hemen altinda olan aygit. Ordan degistirebilirsin. Sanirim ucundaki dugme olsa gerek.
|
|
![]() |
|
KUMANDA DAN DA DEGISTIREMIYORUM YOK MU YARDIM EDECEK KIMSE YAW!
|
|
![]() |
|
sizden bi çare beklıyorum
|
|
![]() |
|
gncl
|
|
![]() |
|
.
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
cd çıkart sonrada tak oyomatik olarak geçmezse cd player bozulmuştur
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Traffic Radio'ya gelmiş olmasın?
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
mantıklı |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
trafik radyo ne oluyo ?
|
|
![]() |
|
ekran desteklemıyomus eskı ekranımda gayet normal calısıyo hersey
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
büyük ihtimal ile cd çalar bozulmuştur,(aynı sorun bendede var.)
ikinci bi ihtimal ile tuşun altındaki pad.in işlevini yitirmesi olabilir |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ekranın cd çalarla ne alakası var anlamadım??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |