![]() |
|
206Rc Spoiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2011 Saat 22:04 |
Arkadaşlar merhaba.. Aracıma rc spoiler almak istiyorum nette farklı spoilerler var ancak rc modelle pek uyuşmuyor hatta bazıları gerçekten hiç estetik değil dümdüz.. Ucuz ve güvenilir bi şekilde nereden temin edebilirim bilgisi olan arkadaşlar varmı?
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerede ikamet etmektesiniz ?
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
sivasta ikamet ediyorum sadece internet aracılığııyla temin edebilirim..
|
|
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
İstanbulda SEM Tuning isminde bir firma var, RC spoilerların birebir dökümünü yapıyorlar galiba fiberdendi emin değilim, bir arkadaşım oradan alıp aracında kullanmıştı, çok beğenmiştim, netten aratırsanız (özellikle sahibindenden) eminim bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim hemen bakıyorum..
|
|
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş bende semi tuningden sipariş verdim. gitti gidiyor üzerinden. sorunsuz geldi, gayette güzel oldu bakmak istersen. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11607&PN=2&title=buda-benim-djim-gncellendi.
2. sayfaya bakacaksın. son resimler orda.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
phaselispa gördüm çok teşekkürler.. Aracın güzelmiş ama spoilerden sonra daha hoş olmuş gerçekten darısı bize:)
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadasın dediği gibi sem tuning te var bende ordan aldım taktım sana hangi reng lazım
|
|
![]() |
|
foto daki renk kardeşim,kırmızı..
|
|
|
|
![]() |
|
ne kadara almıştın sen boya vs?
|
|
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kırmızı sanırım.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
100 TL gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum boya dahil. +- 10TL olabilir.
|
|
![]() |
|
renk tutmama gibi bi sorun olmaz umarım kırmızıda sırıtır çünkü:)
|
|
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ürünün siparişini verdikten sonra ruhsat rengini mail olarak at. 110 tl şuanda da satışta var
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
tamam arkadaşlar çok teşekkürler taktığımda resimleri paylaşırım.. görüşmek üzere iyi geceler..
|
|
|
|
![]() |
|
100 lira boyaı şekilde
|
|
![]() |
|
albay senin stoplar led mi neon mu? fk mı angeleye mı :) çok hoş
|
|
|
|
![]() |
|
stoplar led farlar angel
|
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11179&KW=beyaz+aslan&PN=1&title=beyaz-aslan-sizlerle
burdan incele istersen kötü olmadı spoyler |
|
![]() |
|
sem tunıng aksarayda dır. guvenılır bır yer. ayrıca renk tutmayacagını dusunenlerde parlak pıyano sıyah boyalı olarakta takabılırler... nasıl olur sızce???
ayrıca erdal kardes profılındekı "konum" kısmına ıl - ılce yazarsan daha guzel olacaktır... Düzenleyen cecoli - 05 Ocak 2011 Saat 15:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |