|
206 2004 ustü far aryorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 14:45 |
arkadaslar öncelikle ii seneler..
2004 ve üzeri 206 lardaki ön far grubunu arıyorum..
tamamen keyfe kederdir acileyeti yoktur
yeni tip far lardan yani şeffaf camlı olandan kısa ve uzunu ayrı ampul tip. mumkunse motorlarıyla arıyorum..
valeo marka olursa cok sevinirim.. yada beyaz zemin angel farda olabilir..
tşkler ii forumlar Düzenleyen rolex1645 - 01 Ocak 2011 Saat 14:46 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
b??
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nasıl bulacaz bunu sana
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne biliyim kanka angel takan varsa 2004 ve ustu 206sına ben alabilirim.
bide aklıma bişey takılıo benim eski tip farların far motoru yeni tip fara birebir olurmu..yada beyaz zemin mercekli angel alsam far motorum uyarmı__?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sahibinden de vardı ama baktım bulamadım
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
far motorun uyar. usta bulursan yapar. soketlerde sorun cıkıyor direk alıp takamıyorsun ama işten anlayan hallediyor. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dogrumu anladım??
2003 yılına kadar üretilen 206 ön farların far motoru,
yeni tip 2004 ve üzeri farlarının, far motoru yuvasına uydurabiliriz yani..
soketi deiştiricez sanırım.. cunku far motoru uzerinde hali hazırda far arıyorum bilip bilmeden
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sebebim ise eski tip yani benim farlar kısa uzun bir arada h4 tek ampulde
yeni tip far grubunda ise h1 uzun h7 kısa ayrı ayrı 2 adet ampul ve yuvası var..
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
al bi çift krom angel taktır mis gibi kullan. 300 lirayı geçmez angelın fiyatı.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ok takalımda far motorunda takılı kalıyorum anladınmı??
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu kadar neyinde takılı kalıyorsun ? far motoru oluyor soketinide uyduruyorlar. Sonar marka zaten krom angellarda motor çalışmama sıkıntısı yokki. Ben kendim kullanıyorum. Zaten far motoruyla oynamıyorsun bile bi kere ayar yaptırıyorsun kalıyor öyle. motoru her gün yukarı aşağımı alıyorsun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
e binen eden oluyor uzun yolculukta bazan arkası aşşada oluyor hiç gitmesem ayda 2 sefer bursa manisa manisa bursa yapıorum.. yada izmire gidio geliyorum araba kalabalık oluyo sonra önune gelen selektör. süslü olcam die kimseyi rahatsız etmek istemem yoldaa :)))
|
|
berko
2. Vites 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 2003 206 yeni tip far taktım, normalde soketleri uymuyormuş ama benim araçta iki far tipinede uygun soket vardı. Biri boşta duruyo haliyle... Motor soketi zaten uyuyor. Farlara karartma yapmıycaksan mercekli angel alırsan çok daha şık durur.
Düzenleyen berko - 03 Ocak 2011 Saat 00:26 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşklerrr evt alıcam ama ne marka ve beyaz zeminli istyorum. cok abartılı olmamalı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |