![]() |
|
307 YOL BILGISAYARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 13:37 |
|
2004 MODEL 307 YE GÖRE 3 SATIRLI YOL BILGISAYARI ARIYORUM..!
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
özgürde var 206 ekranı o uyar hemde solma problemi olmaz tanere söz verdi anlaşamazlarsa sen alırsın
|
||
![]() |
||
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
benımkıne uymaz o yaw
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
evt kero bu konuya parmak bastım çözdum bu konuyuda nezaman uzman olucam :) Düzenleyen rolex1645 - 01 Ocak 2011 Saat 15:55 |
||
![]() |
||
|
emanet gıbı durmasın?
|
||
![]() |
||
|
aslaa sanki onun için üretilmiş gibi olucak güven bana cuk diee.. |
||
![]() |
||
|
kendım oturtabılırmıyım kı yuvasına? uymaz dedıler ama ? oraya ayarlamam gerekıyomus öle mi? ugras tırırmı benı?
|
||
![]() |
||
|
sana detayı vericektir arkadaslar sanırım meşguller
|
||
![]() |
||
|
walla ben arkadastan alıcaktım ama pek olacak gıbı konusmadı ondan tereddüt ettım..206 ekranını 307 ye takıcam
|
||
![]() |
||
|
ekranlar aynı solma sıkıntısı olanlarda aynı ekranı takıor bende ordan biliyorum arkadasım 307lerde 3 satır ekran var sadece kasket ksımı farklı oda zaten senin aracında var.
|
||
![]() |
||
|
kesinlikle olur aracın kaç model makyajlı kasadan mı ben biliyorum milliet 307 sine 206 ekranı takıyor çünkü 307 ninki zamanla solma yapıyor ama 206 yapmaz ayrıca cuk diye oturur tanerin dediği gibi hiç sıkıntı yaşamassan adam 307 ekranını 206 bile takıyor azcık işlemle ayrıca ekranı bulduğunda kendinde takarsın
|
||
![]() |
||
|
evt cok basitmiş kasketi cıkartmak ''uruk'' yardımcı oldu bana söktum cıkartım baktım..
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aslında en güzeli rt3 de çok zor .
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
ee varsa alıcaz o zaman bı tane de bız bakalım cuk dıye oturacak mı? :)
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
adım özgür ![]() tanere verdik bakalım bir aksilik olmazsa. bubu sanada yardımcı olurum umarım. ![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
wallla yardımlarınızı beklıyorum..
|
||
![]() |
||
|
2004 xt benımkı
|
||
![]() |
||
|
![]() memnun oldum buarada
![]() |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
sorun değil.yüzyüzede görüşürüz umarım yakında.
![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |