|
307 arka koltuk başlıkları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mmurat
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 19:48 |
arkadaşlar 307 aracıma arka koltuk başlıkları lazım elinde olan varsa yada ucuz yollu ona uydurabileceğim bir önerileriniz olursa bilgilendirebilirmisiniz.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
niye 3 tane konu açtın arkadaşım
|
|
mmurat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sitenin yabancısıyım yeni üye oldum. ayrı ayrı yerlerde olduğu için açmak istemiştim. çok bilmediğimden yani. kusuruma bakmayın.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok kardeş estağfurullah bilmemek ayıp değil hani dedim bi sebebimi var?
önce bi efe ye sor onda yoksa çıkmacılara bi bak dostum hangi şehirdesin bilmiyorum ama
|
|
mmurat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben ankara dayım. burda hurdacılara sordum 3 tanesine 300 tl diyorlar. buda benim için çok pahalı geldi. bunu en ucuz şekilde nasıl yapabilirim. normal standat kafalık taksam çokmu çirkin olur acaba ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum benim bildiğim o fiyat normal daha ucuz orjinal zor bulursun
orjinal takmassan hiç takma bence
|
|
es.ay
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi günler benim eski aracımdan sökmüstüm steyşın vagon 307 arkayı göremiyordum aracı sattım onlar evde kaldı eğer düşünürsen kömürlükte duruyordu arkadasım ms atarsın yardımcı olurum
|
|
es.ay
|
|
tanilbakicimsit
1. Vites 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
orjınalını takmıycaksan hıc takma derım bende ama orjınalıde guzel gozukuo esra hanımla ıletısıme gec
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ELimde mevcut 3 adet kafalık 150 tl olur
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |