|
206 otomatik vites tablası... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
simsiyah
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 10:27 |
2004 model 206 Xlıne aracımın aynasına asmış olduğum kokudan damlayan sıvı neticesinde otomatik vites tablası üstünde ki yazılarda silinmler oluştu ve görüntü çirkinleşti bu nedenlevites tablasını değiştirmek istiyorum birde vites topsuzu plastik şekilde bası araçlarda bu tablada olduğu gibi nikelajlı olmakta elınde olan arkadaş varsa görüşebiliriz.
şimdiden teşekkürler...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buradan bulamazsan cıkmacılardan bakabılırsın. parcacı efe yı ararsan sana yardımcı olacaktır.
|
|
simsiyah
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyvallah saol... |
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sanayine çıkmacılara bak ama çok zor parça ben bostancıda aradım bulamadım kolay gelsin bulursan bilgi verir misin buradan ben de değişmeyi düşünüyorum teşekklr
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
simsiyah
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabiki haber veririm efeyede bir müracat edelim bakalım :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |