![]() |
|
307 angel far ve xenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2010 Saat 11:56 |
Merhaba arkadaşlar,10-15gün içinde imkanlar el verirse 307 aracıma angel far ve xenon takmak istiyorum şu an 10tl lik ampullerle geziyorum ve aydınlatmıyor gerçekten.Uygun ve kaliteli bir fyata yaptırabileceğim bir yer tavsiye edebilir misin ve yuvarlama bir fiyat alabilir miyim?Ayrıca angel ve xenonlar ne marka olmalıdır?
![]() |
|
![]() |
|
TA3537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aksaray Baysallar tuning |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Açık adres ve telefon numarası alabilir miyim?Fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı peki?Ayrıca kaç k xenon olmalıdır cidden hiç bilgim yok xenonlar hakkında görüşleriniz şart arkadaşlar.Tşk ler bu arada.. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Sponsorumuz Daytona Tuning e forumun üst kısmında bulunan bilgilerinden ulaşabilirsin.Peugeot Turkey üyesi olduğunu telefonda hatırlat.
Düzenleyen GökhaN - 11 Ekim 2010 Saat 13:25 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Yaklasık fiyatları 350 tl angel 150 tl xenon ortalam 450 tl xenonların 6000 k olması tavsiyedir. Yağmurlu havalardada önünü görebil.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler Gökhan peki angel hangi marka olmalı, hangisini tavsiye edersin sen?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hepsi aynı :)
|
|
![]() |
|
Peki Emrah xenon hangi marka olmalı 6000k olacağı anlaşıldı? :D
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar flood için özür dilerim ama angel far ı bizim tanıdık önermedi sadece xenon tak dedi doğru mudur?Çok değiştirdim angel dedi bence alma ama yine de sen bilirsin dedi?..Kendisi oto-elektrik teyp işiyle uğraşıyor bu arada?..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ne alakaymış ? senın suankı farın merceklı mı ? yenı kasaysa zaten angel alamazsın . mercek her zaman ıyıdır.angel almak ıstıyorsan al hem guzel bır gorunum elde edersın hemde mercek sayesınde yol görüşü güzel olur.xenon olarak space-hıd-sentetıl-kamasonıc gıbı markalardan uzak dur.pıyasada 100-150 tl arası bulabılırsın.mtech fırmasının yenı cıakrtıgı xenonlar var sılver xenon dıye gecıyor 170 tl cıvarında onlardan alabılırsın.uste yazdıgım markalardan tavsıye et dersen de kamasonıc tavsıye ederım.
|
|
![]() |
|
Tşk ederim Emrah.2005 model eski kasa,mercek yok tabiiki.Tavsiyelerine uyup ona göre hareket edeceğim gerçekten sağ ol ![]() |
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
exnon olarak uygun fiyatlı Monza markaya bakabilirsin 6000k memnun kalırsın Angel konusuna gelince piyasadaki angellar kalitesiz önlem alıp yani takmazdan önce heryerini silikonlamazsan içine su alır şahsen ben orjinalden yanayım mesela benim 307 nin farları iflas etmisti değiştirme kararı aldım önce angel takayım dedim sonra angel fiyatına sıfır orjinal farları bulunca vazgeçtim şimdi kafam rahat
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Sonar angel al geç dostum bnde kullanıyorum yaklasık 1 bucuk yıl önce sıfır almıstım İçine su fln almadı Yaklasık fıyatlarıda 300-350 Tl arası Xenona gelince her ne kadar markaya yönelsende cogunun kalıtesı aynı pıyasada cok saglam xenonlar var ama nerdeyse angeldan pahalı...pıyasada cok satılan xenonlar 120-200 tl arasıda onların fıyatları 6000k yada 8000k tavsıye ederim xenona cok para verme....Orjınal farlara xenon takarsan cok dehset aydınlatıyor ama angelda mercek oldugundan brz görüş daralıyor olumsuz bır katkısı olmaz ama görüntü on numara oluyor angel varken...
|
|
![]() |
|
Valla hangi markayı alırsam alayım bende şans yok ya kesin sorun çıkacak ama sonar daha güzel duruyor gerçekten de ama junyan daha kaliteli gibi görüşler var hala karar veremedim ama sonar olacak galiba madem sende sorun olmamış..Farlarım merceksiz direk xenon takmayı düşünmedim değil ama görüntüyü dağınık dağıtırmış sanırım o şekilde ki görüntü de olsun istiyorum o yüzden angel da şart..Zaten fazla bütçe yok xenon a verebileceğim miktar bellidir tşk edeirm arkadaşlar yorumlar/yardımlar için
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
sıfır alacaksan sonar tavsıyemdır bn hıcbır sorun yasamadım....
|
|
![]() |
|
Sinyal kısmında sarı led mi var yanlışım mı var acaba sarı ampul mu desem yoksa anltabildim umarım :)
|
|
![]() |
|
anladım sinyalin bölümü led değil ampül...
|
|
![]() |
|
Peki tşk ederim forumun sponsorundan alırsam şayet o fiyat içerisine montajda dahil mi acaba?Bu arada hem uzun hem kısa xenon olarak mı yanıyor peki?
|
|
![]() |
|
Forum üyelerine montaj dahilmiş o soruyu geçebiliriz :)
|
|
![]() |
|
ne demek rica ederim 1 takım xenon alırsan sadece kısa 2 takım alırsan hem kısa hem uzun olur... 1 takım içerisinde 2 adet balans ve 2 adet zenon ampulu bulunur...hem kısa hem uzun olsun dıyorsan 2 takım alacaksın yani |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |