|
Jant Lastik Secimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 12:04 |
Arkadaşlar 1 ay önce Peugeot 206 Aldım içeriye rahatsız edici bir uğultu gelmekte servise götürdüm araç zaten 36.000 k.m Servis bir civatasında dahi sorun yok lastiklerin kötü dedi ayrıca araç en ufak bir tatlı bayırda zemin yerliysa kalkışta çok zorlanıyor. Çelik jant ve lastik düşünüyorum 5 kollu jant veya 206 orjinal jant nerden bulurum lastik önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5 kollu istiyorsan 206 gti jantı alabilirsin sahibindende vardır linkleri 500 600 tl civarı fiyatları. Uğultu sesinde döşemenden veya camdan geliyor olabilir. Lastiklerden o kadar çok rahatsız edici bir ses gelmemesi lazım içeri
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
lastik sesini yani lastikle ancak azaltabilirsin tamamen kesmen için izolasyon yaptırman gerek
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |