![]() |
|
206+ aracına sis taktıracaklar dikkat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serdaryilmazbjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serdaryilmazbjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2018 Saat 00:35 |
Merhaba arkadaşlar. İstanbul dan serdar ben. 206+ aracımı aldığımda ön tampon daha önceden değiştirilmiş ve sis delikli tampon takılmış. Ama sis farları takılmamış. Görüntü hoş olmadığı için bende sis taktırmak istedim. Fiyat aldım. Sislerin tanesi 90 tl + kapaklar 90 tl. Parçacıma Sipariş verdim. Ürünler geldi ama hayatımda bu kadar dandik bir sis görmedim. Parçacı bile şaşırdı ve bana hak verdi. Daha sonra orada çalışan genç bir kardeşim büyük bir tüyo verdi. Renault megane 2 lerin sis farları aracıma birebir uyuyormuş ve fiyatı çok uygunmuş. Gittim reno parçacısına ve sisleri beğendim. Fiyatı ise inanılmaz : çifti 55 tl. Yan sanayi ama kaliteli. Ve gerçekten aracıma birebir uydu. Sizde taktırmak isterseniz sisleri peugeot parçacısından değil Renault parçacısından almanızı tavsiye ederim.
Parçaların resimlerinin linklerini ekledim. İnşallah görünürler. Orjinal Peugeot sis farı ![]() Renault megane 2 sis farı ![]() Düzenleyen Serdaryilmazbjk - 03 Nisan 2018 Saat 00:41 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşekürler hocam fransız üretimini araçların birçok parçası birbirine uyuyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşım için teşekkürler..
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler faydalı bilgi
teşekkür ettim
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |