|
kapı kumandası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ErolSen
2. Vites 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 20:39 |
merhabalar az önce 206 mın kapı kumandası sorun çıkardı ve kilitlememeye başladı. iki gündür aracımı kullanmıyorum ve bugün üzerine kar yağdı. ilk açtığımda sorun yoktu ama tekrar kilitlerken bir kapı açık kalmış gibi kilitleyip tekrar açıyor. ve kumanda ara sıra basmama rağmen işlemiyor. tepe lambası ise kapık açık sanıp yanıp sönüyor. ekranda da rigt door front yazısı çıktı. fakat tüm kapıları kontrol ettim kapalıydı.bende belki soğuktandır dedim anahtarla kapıdan manuel kilitledim kilitlendi. sonra açıp tekrar denedim bu sefer sadece sürücü kapısını kilitledi. sorun hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kapı atkasındaki butonu dw40 ile temizleyin. sağlamlığından emin olun.
|
|
ErolSen
2. Vites 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ağabey anlayamadım ya kapının arkasında butonmu var?biraz daha açıklarmısın
|
|
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Resimde kırmızıyla işaretlediğim mandalları kapıyı kapatmadan önce bi kontrol edin. Bazen sağa sola takılabiliyor. Onlar inmeyince kapılar kitlenmiyor. Sarıyla işaretlediğim yerde Haşim abinin dediği yer sanırım. |
|
ErolSen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim murat
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Pardon, 206 larda kapı kilitli sensörü dışarda değil kapı kilitinin içinde imakanın varsa kiliti iç ve dışardan.. imkanın yoksa sadece dışarıdan dw40 ile güzelce temizle
|
|
ErolSen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam ağabey deneyeceğim teşekkür ederim.
|
|
ErolSen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haşim ağabey ve murat kardeş verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. dw40 ı bolca sıktım sarı ile işaretlediğiniz yerin içine ilk başta düzelmedi ama ertesi gün eski haline döndü. sorunsuz çaılışıyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |