![]() |
|
hararet sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
beddri ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2009 Saat 01:15 |
öncelikle yorum ve bilgilerini benle paylaşan tüm arkaşlara şimdiden cok teşşekkür ederim.
(206 xt 1.6 16v) Normal seyir halinde sorun yok ama biraz sıkışık trafikte veya 2,3 ışıkta bekleyip dur kalk yapınca hararet ibresi birden 100 dereceye cıkıyo sonra biraz mesafe katettikten sonra gene normal derecelere düşüyo bu normal mi ? yani daha önceki başka arabalarımda hararet cok extra bir durum olmadıkca stabil dururdu bunda böyle olmuyo ve fan kac derecede devreye girmesi gerekir ?
|
|
![]() |
|
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, hararet 100 dereceye çıkmıyordur şayet çıkarsa zaten kaynama noktasında olacağından aracınız su kaynatmaya başlar. Bahsettiğiniz sorun sanırım fanın devreye girmemesi ile alakalı. Haraket halindeyken aracın devri yükseldiğinden su sirkülasyonu da bu paralelde arttığı için, hararetiniz düşüyordur.
Su seviyenizi, fan ve fan müşürünüzü kontrol edin derim. Saygılar Düzenleyen Darkside - 18 Mayıs 2009 Saat 07:10 |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet normal 90 fanın 1. derecesi devreye girer trafikte dur kalk yapınca daha fazla ısınınca fanın 2. derecesi devreye girer |
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Pejlarda b,raz yükseklerde gezinir.. Rakam normal. Yüyürüyen araçta dışardan gelen rüzgarda söz konusu olduğu için hararet daha altlarda seyreder. Ama içiniz rahat olsun isterseniz. hararet müşürünüzü ve termostatınızı değiştrebilirsiniz. Bana soracak olursanız tüm pug. larda hararet yüksek seyrediyor.
|
|
![]() |
|
beddri ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
anladım haşim bey sizin yorumlarınız benim icin önemli diğer yorum yapan arkadaşlarada cok teşşekkür ederim işte pejo ile cok deneğimim olmadığı icin bazı huylarına yabancıyım
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Eski bir 206 xt kullanıcısı olarak, durumun normal olduğunu söylemek isterim, 100 dereceye çıkıyor dediğinizde fan devreye giriyor mu? Benim araçta 100 dereceyi bile geçiyordu fanın devreye girmesi.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
evet 100 dereceye geldiğinde devreye giriyo fan işte bu bana biraz fazla geldiği için endişeleniyorum.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Endişelenecek birşey yok normal ısı.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |