![]() |
|
AMERİKALI ZENCİ TAVAN İLE MUAYENEDEN GEÇTİ.RESİMLİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 23:26 |
evet arkadaşlar.dün bahsetmiştim.bugun muayene vardı.tavanı sıyah karbon ıle kaplamıştık.camları da fılm yapmıştık.
ayrıcan 106 mda eıbach 5 cm yay,farlar folyolu korka korka gittik muayenden kesın kalıcaz dedık.yaylar ıcın bıseyler dedı burdakıler.tanav için dediler tırstım.ve sabahtan sızdırmazlıgı aldım.oglen pendık tuvturke geldık önce fren testi yaptılar ![]() sonra altına inip kaldırıp baktılar ![]() farlara baktılar ![]() ve seslendıler...aha kaldım agır kusurdan dedım.....amaaa yag kacakları hafıf.camlar fılm hafıf.farların yönü hatalı hafif derken muayeneden gectim.emniyetede gittim...ve son resıme bakın...arabanın rengınde ne yazıyo.....???? ![]() olaylar boyle...ıyı aksamlar herkese
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bu renk nasıl değişti onu çözemedim ben muayenden sonra bir evrak verip git renginimi değiştir dediler onu anlamadım tam
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
![]() ![]() ![]() ![]() |
muayeneden once gıttım camlara fılm tavana karbon kaplattım.karbon ıcın fatura aldım.ek1 kagıdına rengını yazdırdım.tavan sıyah kaplanmıstır yazdırdım.emnıyetede karbonun faturasını verdım.155 tl ucret verdım.lpg de takıldı.hazır lpg yı işletirken renk olayınıda hallettım.olay bu yanı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ne güzel foto bile çekmişsiniz. Beni içeri sokmuyorlar.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
çok iyi Yusuf dostum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız atlatmışsın geçmiş olsun :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
hayırlı uğurlu olsun sorunsuz atlatmana sevindim dostum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
teşekkurler arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Senin direk ruhsatın renk kısmına mavi-siyah yazmışlar bizim arkadaşta yaptırdı onun araç üzerindeki değişiklikler kısmına arabanın tavanı siyah kaplanmıştır diye yazıyo.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
hocam bılmıyorum valla.diğer bilgiler diye bir yer var.araç benzin ve lpg ıle çalışır yazıyor.oraya yazmıstır tavan kaplanmıştır dıye....şimdi ben arabanın ıstedıgım yerını sıyah yapabılırım :D
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
sen herşeyi kitabına uygun yapmışın. seni geçirmiceklerde kimi geçircekler. hadi hayırlısı olsun...
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
teşekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |