![]() |
|
Acil Sigorta Sürekli Atıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2013 Saat 11:26 |
Motor kısmındaki sigorta kusutunda 3 gündür atan sigorta var delirdim atınca Araç çalışmıyor tüm elektronik aksam çalışıyor marş yiyor ama motor başlamıyor resim ekliyorum neye bağlıdır bu sigorta şablon yok bulamadım ne olduğunu kaçlık takılması gerektiğini söyleye bilirmisiniz?
ben ilk attığında 20 lik vardı üstünde bende 20 lik taktım 5 km gittim yine attı 10 luk taktım çalıştırırken attı takar takmaz 15 likte aynı 25 lik taktım 1 gün sonra attı son 30 luk taktım dün akşam eve gelinceye kadar sorun yoktu sabah işe gelmek için bindiğimde yine attı sigorta:( en son 40 lık taktım işe geldim şuandan itibaren kaçlık takacağımı neyin nesı oldugunu öğreninceye kadar kontağa karışmayacağım, acil yardım eder şablon varsa şablon yoksa neye bağlı oldugunu kaçlık takılması gerektiğini iletirseniz sevinirim. resimi link olarak veriyorum büyük görünmesi için. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 gti aracımın kitapciğindan baktım 26 numarali sigorta 10 veya 30 amper olarak geciyor. acilimi..... ( enjeksiyon beyni- enjektorler -ateşleme bobini -kelebek ön ısıtıcısı -enjeksiyon çift rolesi- lambda sondası -yakıt pompasi yaziyor sigortanın karşıtı.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Eyvallah, çok teşekkür ediyorum, Kitapçığın O sayfasını tarayıp buraya ekleye bilirsen çok sevinirim. nette bulamadım bir türlü.
ayrıca bu kadar elektroniğe bağlı tek sigorta :( ben nerde sorun var asıl bulacağım ney bu sigortayı attırabilirki?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Tarayicim yok malesef yazdiklarimin aynısı yaziyor kitapcikta yolladiğin resime baktim sigorta 26 numarada takılı kitapciktan 26 numaraya baktim 10 ve 30 amper lik sigorta olarak gösteriyor. görevleride yukarida yazdiğim şekildedir., orda yazan sigortanın görevleri ile ilgili şıklarin birinde sorun var sanırım ayrica kendi imkanlarinla bulamassin sigortanın neden attiğini elekriksel parca oldugu için, ariza tespitte yukaridaki sigortanin görevlerindeki ŞIKlardan biri cikarsa, onda sorun vardir. Sigortayi ondan attiriyor olabilir. Araci yetkili veya özel serviste makınaya bağlatmalisin, yada yol yardimi evinin önünde pp2000' bağlatabilirsin.. Istersen önce servise gidip motor bolumundeki 26 numarali sigorta devamli atiyor gibisinden anlatirsin durumunu. Orda yol gösterirler.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |