![]() |
|
Bankaların HGS Etiket Kampanyaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2013 Saat 16:19 |
GARANTİ BANKASI HGS ETİKET ÜCRETSİZ
* Kampanya 31.03.2013 tarihine kadar geçerlidir. Sadece HGS elektronik etiketleri ücretsiz verilmektedir. İlk aktivasyon sırasında PTT’nin araç sınıfına göre belirlediği minimum yükleme tutarının geçişlerde kullanılmak üzere HGS’ye yüklenmesi gerekmektedir. (1. sınıf araçlar için minimum yükleme tutarı 30 TL’dir.) Bir müşteri için maksimum 5 adet HGS ücretsiz olarak verilebilmektedir. Filo kapsamındaki araçlar kampanya dışındadır. TÜRKİYE İŞ BANKASI HGS ETİKET ÜCRETSİZ İş Bankası’nda kredi kartınızın ya da ek hesabınızın bulunması halinde HGS etiketinizi Bankamızdan ücretsiz olarak alabileceksiniz. YAPI KREDİ HGS ETİKET ÜCRETSİZ 4 GEÇİŞTEN BİRİ BEDAVA Ücretsiz HGS ve 4 geçişten biri bedava kampanyası 30 Nisan 2013 tarihine kadar geçerlidir. TÜRKİYE FİNANS HGS ETİKET ÜCRETSİZ İLK YÜKLEMEDE 15 TL HEDİYE Köprü ve otoyol geçişlerini hızlandıracak Hızlı Geçiş Sistemi’ne, Türkiye Finans ile geçenler ekstra avantajlardan yararlanıyor. HGS ürününe hemen sahip olmak için en yakın Türkiye Finans şubesini ziyaret etmek yeterli. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler; turkiyefinans.com.tr ve 444 2 444 Müşteri İletişim Merkezi’nden ayrıntıları öğrenebiliyor BANK ASYA HGS ETİKET ÜCRETSİZ, GEÇTİKÇE ÖDE Bank Asya’nın, HGS Siz de kredi kartınıza bağlı HGS’nizi Bank Asya’dan alın, hem geçişlerinizi ekstrenizde izleme imkanına hem de kredi kartının son ödeme tarihine kadar ödeme opsiyonuna sahip olun. Dilerseniz kart tipi, dilerseniz Etiket tipi HGS’ler HESABA BAĞLI HGS ALIN, HESAP İŞLETİM ÜCRETİ ÖDEMEYİN! HGS’nizi için cari hesabınızdan otomatik ödeme talimatı vererek kullanabilirsiniz. Üstelik her 3 aylık hesap işletim döneminde HGS’nizi minimum 3 kez kullanmanız halinde o dönemin hesap işletim ücreti alınmaz. NASIL BAŞVURULUR Tek bir SMS’le HGS adresinizde! "HGS" boşluk, “kredi kartı son 6 hane” boşluk, “araç plakası” nı 2792’ye göndermeniz yeterlidir. SMS ile sadece 1. Örnek başvuru formatı: HGS 123456 34XX1234 Ayrıca bireysel Şubelerimizden yapacağınız başvurularda HGS’niz anında size teslim edilecek ve kullanıma açılacaktır. Diğer kanallardan yapacağınız başvurularda ise en kısa sürede kurye ile tarafınıza ulaştırılacaktır. http://www.asyacard.com.tr/avantajlari/hgs.jsp Düzenleyen Serco05 - 15 Mart 2013 Saat 11:31 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye finans eklendi...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İyiymiş de ogs kullanıyorum şimdi onuda kalkacak dyorlar bakalım ne yapcaz
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben shell petrolden almıştım. Tamda yola çıkacaktım pazar günü ilaç gibi gelmişti. :)
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Bank Asya eklendi...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
ogs 6 ay içinde kalkıyo sanırım hgs lenmemızın zamanı geldı işin kötü yanı ogs için verdigimiz parayı geri alamıyoruz.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
arkadaşlar o değilde hgs yi tek arabada mı kullanmamız gerekiyor bilgi sahibi olan var mı?..
|
|
![]() |
|
Evet hocam tek araba kullanmanız gerekiyor, sistem geçerken plakayı tanıyor çünkü hatta hgs yoksa bakiye yetersizse 1 hafta içinde hgs alınca yada yükleme yapınca kaçak sayılmıyor
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hade ya sakat olmuş 30 TL yükleme şartı olmasa güzel olacak da.. senede 10 TL den fazla harcamıyorum sonuçta..
|
|
![]() |
|
3 sene yeter o zaman :) iptal ettirdiğiniz zaman bakiyeyi geri alıyorsunuz zaten.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
abi sen inandınmı buna alabildinmi sen ptt den paranı :))) |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Aldım Burak aslında 20. günde yatırmışlar ama yanlış şubeye yatırmışlar onun için uzun sürdü benim iade almam, ben kirazlı şubesine istedim onlar güneşli merkez şubeye göndermişler, sonra düzelttiler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |