![]() |
|
Deri Direksiyon Boyama (2.kez deneniyor) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 17:08 |
|||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26197&title=deri-direksiyon-kaplama-uuk-fiyatlar
Arkadaşlar yukarıda linki bulunan daha önce sormuş olduğum sorunumu kendi imkanlarımla çözdüm... Sizlerle de paylaşayım... Fikir babası, forum sakinlerinden _semihk_ (Sevgili adaşım) a özel teşekkürlerimi de buradan sunarım... İzninizle paylaşayım... Malzemeler; Siyah deri boyası, sünger, Kalın tabaka zımpara, ince tabaka zımpara, makas. (10 TL) ------------------------------------ Direksiyonumdaki rahatsız edici aşınmalar... ![]() Aracı kirletmemek için eski çarşafla direksiyon çevresini sarmaladım. ![]() Kör bir makasla deri üzerindeki zar ı kazıdım. ![]() Sırasıyla kalın ve ince zımpara ile zımparaladım. ![]() İnceden inceden boyama işlemine başladım ve yarım saat aralıklarla 3 kat attım. ![]() Aynı işlemleri vites körüğüne de uyguladım ve yeni aldığım vites topuzunu taktım. ![]() Ve direksiyonun eski hali... ![]() Bu da boyama sonrası hali. ![]() Yarın 2 kat daha atacağım... Çünkü derinin boyayı iyice emmesini bekleyeceğim... Son kattan sonrada deri koruma spreyleri var ondan kullanacağım... Sanırım beni idare eder... 250 - 300 TL arası direksiyon kaplama fiyatı almıştım İzmir de... 10 TL harcamış oldum... Bence kafi...
Düzenleyen Semih ÇAVDAR - 12 Mart 2013 Saat 19:01 |
||||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Eyvallah... Buradaki meraklı arkadaşların rüzgarına biz de kapılıyoruz kendi çabamızla... Aklımda bütçeyi zorlamadan yapabileceğim bir kaç şey daha var... Çoğu fikri forumdan alıyorum tabii ki... Çok faydalısınız bunu da söyleyim...
|
||||
Eski nick Gallardo...
||||
![]() |
||||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|||
hocam süper olmuş eline sağlık.. bu arada vites topuzunu kaça aldın?
|
||||
![]() |
||||
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
|||
çok güzel olmuş elinize sağlık. benimki şimdilik idare eder 1-2 sene sonra bu uygulamayı yapacağım . teşekkürler.
|
||||
![]() |
||||
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
|||
Hocam boya akması var mı acaaba..
|
||||
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
||||
![]() |
||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|||
daha çok foto isteriz!
![]() ben aynı vites topuzunu 4-5 ay kadar önce 15 liraya almıştım @impact hocam. Araçlarımız da aynı, yaptığın uygulamalar hakkında konuşalım, birbirimize yardımcı oluruz ![]() |
||||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||||
![]() |
||||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
|||
aynısını bi ara banada yapalım
|
||||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
||||
![]() |
||||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|||
on numara olmuş eline sağlık aynı sorun bende de var, paylaşım yaptığın için teşekkürler
![]() |
||||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
güzel bir çalışma tebrikler
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|||
6. sanayide Otokent A kapısı yakını Peugeot yedek parçacıdan aldım... 30 dedi 25 e verdi... az mı çok mu bilmiyorum :) Aslen Roland Garros Amblemler, krom parçalar gibi bişeyler arıyordum, bulmak için zorlanıcam galiba :)
Hocam _semihk_ arkadaşımız eski konuya akma bulaşma yok demişti... Onun yalancısıyım :) şimdilik yok...
Ufuk kardeşim elbette yardımcı oluruz birbirimize... Bir ara seni meşgul edeceğim zaten aklımdasın ;)
Sabır ve cesaret işi... 4-5 saat uğraştım ama eğlene eğlene... Komşularla muhabbet, şamata... İzmir de bir buluşma ayarlayalım, bence sıkıntı yok... Herkese ben teşekkür ederim...
Düzenleyen Gallardo - 25 Aralık 2012 Saat 23:54 |
||||
Eski nick Gallardo...
||||
![]() |
||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|||
@Semih abim Roland Garros amblemi falan ben de çok aradım ama türkiyede pek bulamıycaz galiba... Benim sol tarafta kapının yanındaki duruyor ancak sağdaki düşmüş. Benim de aklımda orjinal uygulamalar var ama havalar el vermiyor şimdilik.
Meşgul etmek ne demek müsait olduğum her an konuşabilirz ![]() |
||||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Aşınan deriler için güzel bir çalışma tebrik edeirm
Faydalı bir paylaşım. |
||||
![]() |
||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|||
güle güle kullan kardeşimm... benim kullandıgım boya kendinden akar cinsten daha pratik bişeydi :)
sen benden daha temiz işçilik çıkarmışınn.. bi kaç kat atınca kusursuz olur.. eline sağlık
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|||
Fikir babamız da teşrifte bulunmuş :)) Semih kardeşim her ne kadar geçici bir çözüm gibi gözükse de beni bayaa idare edecek gibi, şimdilik bir sıkıntım yok... Orjinali gibi durmasa da içim çok rahat :) Sana özel teşekkürlerim var tekrar...
|
||||
Eski nick Gallardo...
||||
![]() |
||||
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
|||
selam dahi insan :) bu boya ne marka ve nerelerden bulabilirim?
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|||
Estağfurullah :)) Cam şişede Güneşli Diye bir marka buldum ben... Ayakkabı tamircilerine ya da çarşılarda deri boyama işi yapanlara sorun... Sitil marka var ama önermiyorum, çok akışkan geldi bana ayakkabı boyası gibi... İlk sitil i gördüm ama araştırdım... Belki çok daha kalitelisini bulabilirsiniz... Ne kadar yoğun olursa sıvı o kadar iyi olur... NOT: Direksiyonlarını sökebilen arkadaşlar söksün, rahat edersiniz... Ben cesaret edemedim :)
|
||||
Eski nick Gallardo...
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|||
Son kat da atıldı kurudu... Orta göbeğe de boya attım... 1 ay bakacağım... Orta göbekdeki boya soğukta sıcakta atmazsa, komple konsola giriyorum :))
![]() |
||||
Eski nick Gallardo...
||||
![]() |
||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|||
estağfurullah kardeşim.. konsol işi yaş yalnız:)) ortaya ben bi çizik attım kayboldu 1 haftada.. direksiyonu sildikçe elime geldi:)) zımpara yapılmayan yerler tutmuyor :(
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|||
Hmmmm... Tahmin ediyodum :) 2000 model olduğundan konsol hafif soluk geliyo gözüme... Bakalım kafam bozulursa söker boyarım heryeri :)) Sprey boya olur herhalde...
|
||||
Eski nick Gallardo...
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |