|
|
Aracıma Ses Sistemi Uygulaması |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||
Burak
MODERATOR
P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Aracıma Ses Sistemi UygulamasıGönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 18:04 |
|
|
Altan abi(audiocu) ve Yasin arkadaşım sagolsunlar benı kırmadılar ve daha önceden aldıgım ses sistemi parçalarımı aracıma bagladı teşekkürü bir borç bilirim
Amfimizin aküden güç baglantısı yapılırken. ![]() ![]() Amfimiz ![]() Mid Takımımız ![]() Subwoffer'm ![]() Buda Altan Abinin henüz sesini dinleyemedık baglı degil yeri gögü inletecek gibi duruyo :) ![]() Sigorta ![]() Arabamın eski sahibi sagolsun eski tesisat kablolarının çogunu bırakmış bir kısmı işimize yaradı amfi güç kablosunu çekerken ![]() Teyp sökülür detaya girilir ![]() Teyp dışarda ![]() Kablolar Geçirilir ![]() Birde Açıkken bakalım midlerimize ![]() Kapı kolları sökülüp midler için yer hazırlanırken ![]() Bagaja gidecek kabloların geçirilecegi yerler hazırlanır ![]() ![]() ![]() Olmazsa olmazımız :) ![]() Altan abinin yaptıgı şarjlı vidalamanın akü baglantısı.Hatırlayan vardır siyah 306 aküden pil dolduruyodu adam aküyle yaşıyo neredeyse :)))) ![]() Amfi kutudan çıkar ![]() ![]() Arka koltuga baglanır ![]() ![]() Kablolar amfiye marş marşş :) ![]() ![]() Amfi Sigortası baglanır ![]() Ve amfi artık hayatta ![]() ![]() Midlerimiz için Amfi Hazırlıkları ![]() ![]() ![]() Subwoffer ilk adım :) ![]() Midlere Adını bilmedigim parçalarının baglantısı :) ![]() ![]() Mid 1 Marş Marş yerinee ![]() Mid 2 Hazırlık ve Baglantısı ![]() Amfi Son Ayarlar ![]() Teyp Son Rütuşlar ![]() Ve Hazırız Haydi Sokaklara :) ![]() Bunlar araç üzerinde vardı sökmek istemedık seside bozmadı tam tersi daha iyi oldu ![]() Ver Yasinim Sesi Kolonlar Oynasın :) ![]() Aracına baglatmak isteyen olursa tüm samimiyetimle Altan abim bu işin ehli bana ulaşabilirsiniz. |
||
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
| Sponsor Bağlantı | ||
![]() |
||
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 18:15 |
|
|
Güzel ve temiz çalışma olmuş elinize sağlık. Tek başıma 3 günde 4 kapıya full tesisat çektim teybi değiştirdim 3 takım rca ve akü kablosunu içerden geçirdim neler çektiğimi bilirim. Yardım çok önemli.
Umarım istediğiniz sesi alırsınız |
||
![]() |
||
Burak
MODERATOR
P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 18:28 |
|
|
evet güzel ve temiz bir çalışma oldu istedigim sesi alıyorum şükür :)
|
||
|
|
||
![]() |
||
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 18:42 |
|
|
Güzel olmuş Burak, keyifli dinlemeler, Altanda güzel iş çıkarmış, aküden pil doldurduğunda o cevheri görmüşdüm ben onda :))
|
||
![]() |
||
Burak
MODERATOR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 18:48 |
|
evet abi maşallah işçiligi çok iyi abi işini iyi yapıyo sagolsun kendı arabasından eksik etmedi kendı arabası gibi yaptı valla :) |
||
|
|
||
![]() |
||
audiocu
1. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 22:04 |
|
teşekkürler Serkan abi, herzaman eldeki imkanları max. seviyede kulanabilmek gerek :D Burak kardeşim tekrar iyi günlerde kullanmanı diliyorum. kısmetse bir sonraki arabana inşallah ;) |
||
|
|
||
![]() |
||
tigerland
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 22:52 |
|
|
hayırlısı olsun gümbür gümbür gezersin artık :)
|
||
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
Burak
MODERATOR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 08:33 |
|
Saol teşekkür ederim :) |
||
|
|
||
![]() |
||
Burak
MODERATOR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 08:34 |
|
Saol abi tesekkur ederim insallah yeni arabada yeni tesisatlarda bulusmak uzere :) |
||
|
|
||
![]() |
||
Burak
MODERATOR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 16:12 |
|
Saol kardeşim teşekkür ederim
|
||
|
|
||
![]() |
||
herry
4. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 18:19 |
|
|
işlem tamam hiphop'a devam ;) güle güle kullan dostum güzel olmuş
|
||
![]() |
||
Burak
MODERATOR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 23:13 |
|
Teşekkürler ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||