![]() |
|
TAMAMEN KENDİ YAPTIĞIM 307ME UYGULAMALAR İNCELEYİN |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 22:01 |
MERHABA ARKADAŞLAR BU BENİM FORUMA İLK MSJ VE 1 YIL İÇİNDE YAPMIŞ OLDUĞUM 307 UYGULAMALARI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
1.fULL KROM AKSESUAR 2.HIZ SABİTLEYİCİ 3.NAVİGASYON UYGULAMASI 4.NAVİGASYON İÇİN KENDİ YAPTIĞIM ÇERÇEVE ORJİNALDEN DAHA İYİ:) 5.GERİ GÖRÜŞ KAMERASI UYGULAMASI 6.İÇ KISIMIN KOMPLE KIRMIZIYA BOYANMASI 7.SPOR PEDAL UYGULAMASI 8.NAVİGASYONDA YAŞANAN KUMANDA KOLUNUN KENDİ YAPTIĞIM DEVRE İLE ÇALIŞTIRILMASI 9.KAPI DÖŞEMELERİNE UYGULADIĞIM SES YALITIMI 10.SUBWOFER VE SES SİTEMİNİN BAGAJA GİZLENMİŞ BİR ŞEKİLDE YERLEŞTİRİLMESİ 11.ORJİNAL ÇAKMAKLIĞIN SÖKÜLÜP IŞIKLI ÇAKMAKLIK YERLEŞTİRİLMESİ 12.DERİ DİREKSİYON UYGULAMASI 13.KOLÇAK UYGULAMASI VE AKLIMA GELMEYEN BİR ÇOK UYGULAMA SİZİN İÇİN BELKİ BİR FİKİR VE YARDIMCI OLURUM DİYE MSJ YAZDIM
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunları Resimlesen daha güzel olur bence :)
Hayırlı olsun uygulamaların |
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
resim ekleyemedim kardeş ya nasıl oluyor bu iş bi söylesen. iyi akşamlar.
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
![]() |
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş www.photobucket.com bu siteye gir üye ol oraya resim
yükle.Yüklediğin resmin linkini kopyala buraya yapıştır.Siteden birileri
yardımcı olacaktır yapamazsan
|
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
içini nasıl boyattın ön göğsü falanmı boyattın memnunmusun benimkinde baya solma var
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
kendim tamamen söküp boyadım yapılan uygulamalar tamamen kendi emeğim
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
kumanda kolunu kendi yaptığım devre navigasyonu kontrol edebiliyorum sorunsuz bir şekilde
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Maşallah elleriniz dert görmesin. Tebrik ederim. Kırmızı ile siyahın uyumu çok güzel olmuş.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
teşekkür ederim valla millet artık sabah akşam araba ile uğraşmam ile dalga geçiyor ama seviyorum arabam ile uğraşmayı
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
kırmızı çizgiler harika olmuş araç içinde tebrikler elinize sağlık, araçda tek beğenmediğim arka stop çevresindeki kromlar oldu, bana çok emanet gibi görünüyor onlar hiçbir araçta beğenmiyorum ama zevk meselesi tabi
![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
çok uğraştırdı o kırmızı çizgiler yapıştırabilmem için döşemeyi söküp 1 gün beklettim yapışması için kromlar elbette orjinal gibi olmuyor fakat sade duruşuda benim hiç hoşuma gitmiyordu dediğiniz gibi zevk işte...
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
baya başarılı..
kazasız belasız güle güle kullan |
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
KırmızıŞeytan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
emeğine sağlık dostum güzel olmuş güle güle kullanasın...
|
|
Peugeot 2002 206 XT 1.6 16V 5 Kapı OV Zavoli Lpg 'ibrahim
|
|
![]() |
|
sağolasın dostum..
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
elinize sağlık
|
|
307 sw ov pack 1,6
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Emege saygı mukemmel olmus gule gule kullan
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
çok uğraşmızsını belliki güle güle kullanın
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim arkadaşlar
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |