![]() |
|
Ayrılık Rüzgarı..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2012 Saat 23:55 |
||
Düzenleyen ibrahim.kut - 10 Mayıs 2014 Saat 02:14 |
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
çok iyi çalışma. helal olsun...
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
yahu hocam bende de sizin son yaptığınız hali gibi şu an aracım yani beyaz kadranım, hep üstteki sizin aracın ilk hali gibi siyah olsun istemiştim, meğer beyaz olması için bu kadar uğraşanlar varmış
![]() |
|||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||
![]() |
|||
||
o zamanda siyah olsun diye uğraşırdım. :D TOPRAAAM
|
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
doğru diyosun topraam amaç arabayı kurcalayıp var olandan farklı hale getirmek sanırım ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
dostum selam bende beyaz kadrandan hoslanıyorum, hatta degistirme hevesim var fakat sizin resimlerde arka ısıkların kadran uzerinde kimi yerde daha parlak kimi yerde daha soluk oldugu gozukuyor rahatsız etmedimi sizi, açıkcası ben cok rahatsız oluyorum boyle kucuk detaylarda..
|
|||
![]() |
|||
||
heryy dostum kesinlikle rahatsız edici, az bekle bulcam bi çaresini allahın izni ile
şeffaf ışık dağıtıcıya çözüm düşünüyorum ya tamamiyle ortadan kaldırcam (göstergeler üstünde çok zor) yada arkaya şerit halinde led döşenecek ama kadran plastikten ilk kadman kırmızı sonra yeşil ve beyaz en üstte mavisi olsaydı beyaz led döşemeyi planlıyordum şimdilik ufak eksiklerim var 1. spoyler 2. şeffaf far (karartma uygulayacağım) |
|||
![]() |
|||
||
topram görüşüp fikir alış verişi yapalım isterim, senin müsait olduğun bi zaman tabi
|
|||
![]() |
|||
||
olur kardeşim, bu aralar finallerim var onları bir halledeyim, hatta ankara buluşmasına öncülük ederiz olmadı ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
Camlarin filmli sanirim, far karartma yap takim olur, guzel durur..
|
|||
![]() |
|||
||
far karartma için bi takım şeffaf far almam lazım zenon düşünüyorum fikriniz nasıl olur şeffaf için
|
|||
![]() |
|||
||
bence aracınızın uzerindekileri karartabilirsiniz, yeni fara masraf etmeyin derim, bence xenon taktırın güzel olur mercekli degil ise farlarınız, far ayarını iyi yaptırın kimse rahatsız olmaz ısıklarınızdan
|
|||
![]() |
|||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
||
kadranın sökülüp takılması kolaymı , ibreleri söküp takarken sıkıntı yaşanıyor mu acaba
|
|||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|||
![]() |
|||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
||
yanılmıyorsam 2004 ile 2005 yıllarında beyaz kadranlı çıktı sonrasında yine siyah çıktı kadran rengi
|
|||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
Madem siyah seviyorsun, beyaz isteyen birisi ile göstergeleri değiştirirsin en basitinden hallolur (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
kesin bi bilgim yok o konuda ama, aracım 2000 RG kadran beyaz |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
insanların hem böyle beyaz yapmaya çalıştıklarını görünce vazgeçtim hocam bi bildikleri vardır heralde ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
![]() ![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |