![]() |
|
[ANK] Satılık ses sistemi parçaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2012 Saat 21:31 |
Hazır satış alanında bir hareketlilik varken ben de bişiler yazıyım dedim.Elimdeki ürünler bunlar.
-Kicker DS 650.2 Mid takımı (Bass-crossover-tweetleri içinde sorunsuz) 100 tl -Pioneer 16cm tek yollu yuvarlak coaxial hoparlör (kutusu ve kapakları duruyor) 50tl -206 için özel kesilmiş yanlışım varsa affola 18mm mdfden bagaj pandizotu (siyah ince halı kaplama) ve Pioneer 6973 oval hoparlörler (kutusu yok ama kapakları üstünde herhangi bir sorunu yok-hoparlörleri akustik için arka camı kapatmayacak şekilde kaldırdım. Iso ucuna bağladım ve kolay sökülebilir şekilde.) 200tl Sitelere ilan verebilirim. Get açılır. İstenilen kargo firması ile heryere gönderebilrim. Pandizot sorun olur onun dışında bütün ürünler aynı gün içinde kargoya verilir. İsteğe göre PTT ile kapıda ödemeli gönderilir. İLAN BURADA Düzenleyen ScHerZo - 13 Mart 2012 Saat 09:52 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat düştü günceli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |