![]() |
|
Park sensörü boyama?? montaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 13:27 |
Park sensörünün gözlerini boyasam görüşü etkilermi?
Montaj konusundada 307de nereye monte edilmeli ben tamponun dibine doğru düşünüyodum ama ustam kaşların hizasına takılır dedi? Siyah kısımmı uygun kırmızımı? Düzenleyen HuseyinTurk - 09 Ekim 2011 Saat 13:37 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
plakanın hizası en uygun yer asagiya taktiginda ufak bir yokusta bile yanılma oldugunu göreceksin...
![]() |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
genelinde kaş üstünde oluyor ve gövde rengine boyanmış oluyor.bildiğim kadarıyla ince bi katman boya atılıyor üzerlerine.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyah kısım uygun olacaktır.Kazasız belasız bu renk çok hoşuma gidiyor.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Dünde ben taktırdım ikisini plaka altına ikisini kaşlara taksak nolur dedim onu bi kere yaptımda başıma bela aldım dedi herşeye ötüyodu dedi :) haaa dedim tamam nası biliyosan öyle yap :D
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
boyattrdnmı rengini?
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
gezdiyim yerlerde yada yolda bir haftadır bakıyorum hepsi resimdeki gibi farklı yere taktıran yok sadece boya olurmu ögrenmek lazım
orjinaleri boyalı fakat bizim aldıgımız bim in sattıgı marka boyanınca nasıl tepkı verir bilinmez |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
bence kasları deldırme hemen altına yap..
1. resimdeki gibi . ben memnunum http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18866&title=carbon-lover Düzenleyen TURAN61 - 09 Ekim 2011 Saat 18:32 |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
valla park sensoru bana da lazım:)
|
|
![]() |
|
Bimde 50 lira bulabilirsen hala kaçırma derim
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
en güzel yer orjinali ile aynı olan yerdir. ressimdeki kırmızı 307 gibi. boya konusuna gelince benim ortadakiler boyalıydı ama tamponun köşelerindeki bıyık dediğimiz plastik parçalar boyasız olduğu için köşelerdeki sensörlerde boyasızdı. tampondaki çıtaları boyarken sensörleride boyadım, önce astarladım iki katta boya attım. ilk başta sensörler çalışmadı direk ötüyordu ama düzelttim. önemli olan sensörü boyamak değil, sensörün kenarındaki kapak ile arasındaki ince kanalı boşaltmak önemli. orası dolduğunda direk ötüyor, iğne vs ile temizledimmi düzeliyor. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Hayır boyatmadım hatta hoşuma bile gidiyo benm araç gri siyah güzel görünüyo gözüme :)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Dışarı en çıkık kısım olarak ve darbeyi ilk alacak bölge olarak düşünerek siyah diyorum kardeşim :)
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Hadi hayırlı olsun :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Arac onun ustunden darbe alacak olursa o sensorun saglam kalacagını pek dusunmuyorum
![]() |
|
![]() |
|
bugün park sensörlerini aldım fakat takacağım yer konusunda karasız kaldım
bu abimin yaptığı gibi yapcam yokuşta yada ufak engellerde yanlış ötme vs yapar die düşümdüm sizce park sensörü yer olarak nereyi deldirim...
|
|
![]() |
|
sensörleri nereye taktırdınız???
|
|
![]() |
|
güncelll
|
|
![]() |
|
en güzeli ikisi plakanın üst köşelerine ikisinide kaşlara taktırmak en mantıklısı sanırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |