![]() |
|
RD3 teyp için aux soketi ve kulaklık girişi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 00:56 |
206 aracımda standart rd3 model cd çalar teyp var. cd changer çıkışına, aşağıdaki resimde görünen 8 pin aux giriş soketi ve 3.5 mm stereo jaklı kablo takarsam eğer mp3 çalar yada telefonu bağlayıp müzik dinleme işini çözmeyi düşünüyorum. tabi önce serviste cd changer çıkışını aktif hale getirmem gerekli. bu sayede xcarling gibi pahalı bir aletede gerek kalmamış olacak. sizce bu çözüm nasıl, olurmu?? teybin arka çıkışı ![]() aux input soketi resimde görülen c18-19-20 nolu konnetkörlere yani cd changer çıkışına takılacak ![]() satın alacağım 3.5 mm girişli 8 pin aux input soket ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seste kalite falan kalmıyor. cızırtı vs bir süre sonra dinlenmiyor. Ben yaptırmıştım aynısından ancak verimli olmadı. En son sinirlendim söktüm attım. Bunun yerine Audio System Digital Music Changer aldım. Fena değil iş görüyor.
|
|
![]() |
|
bende denedim çalıştıramamıştım. Düzenleyen mustafakirli - 30 Eylül 2011 Saat 08:52 |
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
kulaklık girişine ne tür bir alet bağladınız?
|
|
![]() |
|
Navking navigasyon, N79 nokia cep telefonu, laptop |
|
![]() |
|
Olsa çok güzel bir çalışma olacakmış.Parçayı satan kişi bu cızırtı ile ilgili bilgi vermiyor mu acaba?
|
|
![]() |
|
Kablonun maliyeti nedir?
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
vallaha bu çalışırmı bilmem ama geçen hafta abime aldıgımız 306 da farklı bi sistem gördüm
teyp yanıdna on off olan bir düğme var on yapıp teypden radyoyu 6 kanala aldınmı usb üzerinden şarkı dinliyorsun vede sesde herhangi bir bozulma yok şaet abimi kandırıp teyp i sökersem nasıl oldugunu vede neyle baglandıgını konu olarak açıcam zaten |
|
![]() |
|
alper0771 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper0771
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peki bu cd changeri aktif hale getirmenin ücreti ne olur...servisi aradım 100 lire fiyat çekti..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
PP2000 ile aktif hale getirmesi 5 dakika bile surmez. 100 TL abartmis bence. Ben olsam 20 lira isterdim o da PP2000'e yapilan yatirim icin olsun. |
|
![]() |
|
alper0771 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper0771
bunu servisten başka yerde halledemezmiyiz peki...
|
|
![]() |
|
pp2000 , olan herhangi bir yerden yaptırabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper0771
işte onu bulmak sıkıntı sanırım tşk ederim bilgileriniz için...
|
|
![]() |
|
tone of nature ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tone of nature
![]() |
|
ersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
selam arkadaslar
bu kabloyu internet uzerinden ismarladim 1 ay bekledikten sonra elime gecti sevindim sevindim ancak cd changerin aktivasyonunu yapmak icin ustaya gittigimde benim radyoda bu aktivasyon olmuyormus dedi, yani aracin bilgisayarindan ve ekranindan aktivasyon yapildi fakat radyoda aktivasyon icin opsiyon yokmus dedi. sevincim kursagimda kaldi lutfen yardim edin bu aktivasyonu nasil yaparim bilen varsa soylesin radyo modeli: siemens vdo rd3-01
|
|
2005 307 1,4 HDI 70 HP, XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |