![]() |
|
motordan gelen şıkırtı sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 01:29 |
merhaba arkadaşlar
2004 model 40.000 km de sw 307 sahibiyim.araca yaklaşık 1 sene önce milano marka lpg taktırdım.problem 1 hafta önce başladı.park halinde gaza basınca pek anlaşılmıyor ama yolda giderken özellikle gaza bastıkça şıkır şıkır sesler geliyor.eskiler bilirler,eski araçlarda avans ayarı düşük araçlarda bu şıkırtı sesi olurdu ve meksefeden avans ayarı yapılıp düzelirdi.aracu milano gaz servisine götürdüm test e tabi tuttular bilg. bağladılar ama herşey normal çıktı.tanıdığım özel bi servise götürdüm.usta plastik emme manifoltuna varıncaya kadar söktü.1 kutu temizleyici kullandı boğaz kelebeğini temizledi taktı ama yine aynı problem.enjektörlere varıncaya kadar bakıldı.başka ustalarada sordum kimisi triger kayışı sente atlatmıştır kimi sibop yakmıştır diyor.ve sık sık stop ediyor ve stop edincede en az 7-8 kere de anca kendine geliyor. lütfen bi yardım. |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
subab ayarlarını kontrol ettırdınızmı?
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
![]() ![]() ![]() ![]() |
bayramdan sonra tekrar götürücem arkadaşım.o zaman forumda okuduğum bilgileride ustamla paylaşıcam.
hayırlı geceler... |
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorunun en kısa sürede çözülür inşallah.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |