![]() |
|
307 CD çalar değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2011 Saat 23:16 |
|
Merhaba arkadaşlar.
2006 model makyajlı kasa 307im var orjinalden CD çalarlı ve 5li changerli. Ben 1 yıl kadar önce bütün kolonları değiştirdim fakat istediğim sesi alamadım. Şimdi teybi değiştirirsem daha kaliteli ses alacağımı düşündüğüm için teybi değiştirmeye karar verdim. Fakat çok ciddi bir sorunum var benim bütün aracım xt premium ve follow me home, otomatik far ayarı, park sensörlerini açma kapama, hata kodlarını okuma, radyo ayarları vesaire tüm menü kontrolleri orjinal cd çaların üzerinde. Ben şimdi bu cd çaları çıkarırsam hiçbir şeyi kontrol edemeyecek miyim yoksa bu menüleri kullanmanın başka bir yolu var mı? Eğer değiştiremezsem ses gücünü ve kalitesini arttırmak için amfi taksam daha iyi ses alabilir miyim?
|
||
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bildiğim kadarıyla sadece cd çalar ayarlarını kullanamıyorsun cd çaları değiştirince. Diğer bütün özellikleri kullanabilmen gerekiyor. Bu konu hakkında deneyimli arkadaşlar daha aydınlatıcı olacaktır.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
![]() |
||
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Foruma ilk kayıtta yazmıştım bir yıl kadar önce başka mesajlarım da vardı ama moderaor arkadaş bazı nedenlerden geçmişteki bazı şeylerin silindiğini söylediği için tekrar kendimi tanıtan bir merhaba mesajı yazdım arkadaşlar. Bu arada orjinal cd çalarım rd4 olan modelden bilgi verecekler için belki daha yararlı olması açısından belirtmek gerekir diye düşündüm.
Birde bizim araçlar fabrikadan jbl ses sistemlileri varmış sanırım bu sistemi bulma araca uygulatma durumu sözkonusu olabilir mi?
|
||
BRC LPG 0555 564 45 25 |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
sadece cd calar radyo bılgılerını alamassın dıger bılgılerı alabılırsın yanı yol bılgısayarı aktıflıgıne devam eder
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
|
Yol bilgisayarı menülerine ulaşım CD çaların üzerinde peki bu menüye ulaşmanın bir yolu var mı?
|
||
BRC LPG 0555 564 45 25 |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
senınkı yenı kasa ama oyle bır sacmalık olmaması lazım cunku bu arabanın beynı teyp degıl sonucta takan bır cok arkadas var sadece ortak ekranı kullnıyor teyp o kadar ama genede yenı kasa kullananlara sormak lazım
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
|
Bence de öyle bir saçmalık olmamalı bütün fonksiyonları teypten kontrol etmek çok mantıksız ama sanırım öyle örneğin kardeşimde 2004 model 307 var otomatik far falan koldan tuşla devreye sokuluyor çıkarılıyor. Oto kapı kilitleme de keza öyle ama bende hepsi teybin üzerinden menüye girip ayarları yapılıyor. Peugeot bizi bu teybe mahkum etmiş olamaz yani en azından olmamalı
![]() |
||
BRC LPG 0555 564 45 25 |
||
![]() |
||
|
bencede sadece teyp ekranı kullanıyor sıstemle alakası yok yenı teyp takarsan artık radyoları falan taktıgın teybın ekranından goreceksın o kadar , dıger ıslemler aynen devam edecektır.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
|
İşte sorun burada başlıyor ben ayar menüsüne orjinal teyp olmadan nasıl gireceğim nasıl ayar yapacağım
![]() ![]() |
||
BRC LPG 0555 564 45 25 |
||
![]() |
||
|
ya en ıyısı bır yetkılı servıse sor derım
|
||
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
o menüye teyp dışında ulaşmanın yolu yok malesef, CD changer'ı çıkart yerine istediğin teybi tak, orjinal teyp de dursun üstünde, orjinal teybi menü için kullan, ses için taktığın teybi kullan derim ben
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
dediklerinden hiç bişey anlamadım eğer üstteki yol bilgisayarı dedikleri ekranı diyorsan o ekranda bütün bilgiler ortaktır yani teyibi çıkartırsan sadece ekrana teybin bilgileri yani şarkı adı vs gelmez bide yeni takacağın teyp yüksek ihtimal direksiyondaki kol için uyumlu değildir bu yüzden de direksiyondan kumanda da çalışmayacaktır.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
|
Teyp bilgileri gelmeyecek onu biliyorum ama benim aracımda sizin kasadan farklı olarak otomatik far ayarları, follow me home ayarları, hatta esp devreye alma çıkarma işlemleri, hata kodları okuma gibi bütün araç foksiyonları orjinal teypten yol bilgisayarı menüsüne girilerek yapılıyor. Daha anlaşılır olması için şöyle bir örnek vereyim. Otomaik yanan farları devreye almak için ben teyp üzerinden menu tuşuna basıyorum ekrandan ''define vehicle parameters'' menüsüne giriyorum oradan ''personel configuration'' menüsünden ''lighting and signals'' menüsüne girip ''otomatik headlamp''a tik atıyorum ve böylece devreye alınmış oluyor. Sizdeki gibi far kontrolleri çubğundaki düğmeye 5 sn basarak aktif olmuyor.
|
||
BRC LPG 0555 564 45 25 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Her hangi bir aparat kullanmadan bu mümkün mü yani direksiyon kumandasından gelen kablo demetini (varsa) W/R girişine takmakla mesele bitiyor mu ? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hayır direksiyondan gelen kablo demetini W/R girişine takman mümkün değil.W/R girişi bir jak giriştir.ve yukarıdaki özellikleri yine yukarıda yazdığım markalarla kullanabilmek için kumanda adaptörü gerekli. [/QUOTE] Peki bu adaptörün maliyeti ne kadar? Sadece adaptör maliyeti ortalama olarak. |
||
![]() |
||
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
|
ortalama 130 TL ama hem direksiyon kumandası hemde varsa yol bilgisayarı kullanılıyor.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sanirim su yazimda belirttigim adaptorden bahsediliyor.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16074&PID=245480&title=206-orjinal-teybe-anfi-balanmas-yardm#245480 |
||
![]() |
||
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
|
evet o adaptör.Türkiye'de de satılıyor
|
||
![]() |
||
|
Evet satiliyor ancak 130 TL bu adaptor icin biraz pahali geldi bana. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |