![]() |
|
Veee LPG Dönüşümü... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |||
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 16:18 |
||
![]() Merhaba arkadaslar; Sonunda Cecoli nin yardımları sayesinde aracıma(2000 Qs) LPG dönüşümü yaptırdım.Bikaç bilgi paylaşmak istedim.Atiker marka LPG kiti taktırdım.990 TL kredi kartına 10 taksitle ödemesini yaptım.Kiti taktırmak yaklaşık olarak 3-3.5 saat sürdü.Cecolinin tavsiyesi üzerine maslak oto sanayide ki dönüşüm istasyonunda yaptırdım.3 kişi aracım üzerinde çalıştılar ve oldukça dikkatli bi çalışma oldu.hatta aracımın içine düşün küçük kablo parçalarının bile temiziligine dikkat ettiler.Kiti taktıktan sonra aracı perfonmasmı yoksa ekonomi şeklinde kullacagımı sordular ve ona göre basınç ayarlarında ufak oynamalar yaptılar(Takip ettigim kadarıyla).ilk bakımın 1000 km sonra ücretsiz olarak yapılacagını ve 10000 km sonra 50 TL ücret karşılıgı resimlerde göreceginiz 1 ve 2 numaralı parçaların temiziliginin yapılacagı(Filtrelerin degiştirilecegini) ve kalibrasyon yapılacagı söylendi.Aracımın sesinde hiç bir degişim olmadı tek gözüme çarpan LPG de benzine veya Benzinden LPG ye geçişte bir titreme oluyor.Bu durumunda normal oldugunu sölediler.Arkadaslar gercekten benzinden bi farkını göremedim.20 TL lik LPG aldım.Şimdi bitene kadar test etmeyi düşünüyorum.Umarım bilgiler işinize yarar.Saygılarımla Dostlarım. Resimleri koyamadım o yüzden resimler burada Düzenleyen coolpixsem - 01 Nisan 2011 Saat 16:54 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
buradanda hayırlısı olsun dıyelım :)) |
|||
![]() |
|||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
||
walla hayırlı olsun hadi bakalım
|
|||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|||
![]() |
|||
||
bende bu ay içinde atiker taktırmayı düşünüyorum
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
ben atikerden sogudum valla 106ma taktırmıstım arabanın anasını aglattı ankaranın en buyuk atiker bayısınde taktırdım
|
|||
![]() |
|||
||
hayırlı olsun kardesım güle güle kullan bu isden anlayan bırılerınden yardım almıssın canını sıkma cok güzel oluyor
![]() yakıt degerlerini paylasmayı unutma :)))
|
|||
![]() |
|||
||
atikerden soğuma dostum takan ustadan soğu
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
kim ne derse desın atiker kalite bi ürün değil. brc taktırdım 2 senedir ayar yaptırmaya bile gitmedım tam 2 sene
|
|||
![]() |
|||
||
doğrudur sende kendine göre haklısın galiba
|
|||
![]() |
|||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
||
![]() |
|||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|||
![]() |
|||
||
arkadasımız yukarıda soylemıs ama bende yınelemek zorundayım... atıkerle alakalı degıl. usta becerıksızlıgı....
brcde de ne pısman olan ıınsanlar var. gırde forumlara oku :))
ben bunu atıkerı savunmak ıcın soylemıyorum. bılınmesı gereken sudurkı en kral sıstemde olsa brc yı bır kenara bırak mesela prıns te bıle sorunlar cıkabılıyor. o acıdan usta herseyı bıtırıyor...
|
|||
![]() |
|||
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Valla dikkat etmedim hocam ama bi kontrol eder yazarım.İnsallah yakıtımız düşerde biz arabadan hiç düşmeyiz
![]() |
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
||
akrdeşim hayırlı olsun bütün arkadaşların yazdığı gibi sende imza yerine araç modelini ve atiker lpg taktığını falan yazarsan buda peugeotlara olmuyor şu sistem bu sistem uymuyor diyenlere bi güzel kapak olur
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
||
Hocam ne gibi problemleriniz oldu paylaşırsanız sevinirim.Belki bizim başımızada gelir müdahale etmemiz hızlı olur
|
|||
![]() |
|||
||
senın aracında safe fast kıt takılı. fakat semıhın aracına ben fast kıt taktırdım. ıkısının yazılımları farklı oldugundan dolayı bıraz degısık ozellıklere sahıp ve bırbırınden farklı davranıs gosterebılırler. o acıdan bırebır kıyas etmemek lazım...
safe fast kıtte gaza gecıs mantıgı farklıdır. ya devır duserken gaza gecer yada devır yukselırken. yazılımda bunun secenegı vardır. sende gaza basıp gıderken gaza gecmemesı bundan olabılır. bırde yapılan ayarlarda cok onemlıdır... bılgın olsun...
fakat fast kıtte gereklı degerler elde edıldıgınde hıcbır verıyle baglantısız bır sekılde gaza gecıs yapılır. ıster devır duserken ıster yukselırken...
bırde pek onemsenmeyen lpg bakımlarını onemle hatırlatmak ısterım. her 10.000 km de bır fıltre degıstırılerek genel kontrol yapılmalıdır. bu durum hem garantının saglanması hemde sıstemın uzun omru acısından onemlıdır...
ayrıca motora lpg yenı takıldıgı anda sıstem tam stabılıte ıle calısacak dıye bır durum soz konusu degıl. kımse bunun garantısını veremez. her sıstemde duruma gore sonradan mudahaleler gerekebılıyor.
|
|||
![]() |
|||
||
semıhım sen rahat ol yanındayızz :))
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
||
Eyw Cem abi valla sen olmasan ben cesaret edipte taktıramazdım.Tekrar cok teşekkur ederim abi yardımların için.Allah seni başımızdan eksik etmesin
![]() |
|||
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi |
|||
![]() |
|||
||
rıca ederım ne demek :)
|
|||
![]() |
|||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
||
bendede atiker var maşallah çok güzel. şak diye geçiyor gaza km de karma 15-16 krş yakıyor. lpg fiyatı 2.04 civarı
|
|||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|||
![]() |
|||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
||
Bunları bilmiyordum aydınlattığınız için teşekkür ederim.
![]() |
|||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |