![]() |
|
ledlı arka sıs |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 22:45 |
|
arkadaslar yapım asamasında foto cekmayı unutmusum ama sızın ıcın tekrar acacagım
Düzenleyen mehmet1965 - 21 Ocak 2011 Saat 22:46 |
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çakar lamba tek devremi??
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben tek devre yaptım ama devreyı kolay bır yere monte ettım ıstedıgım zaman degıstırebılırım dıye cınden bır parca beklıyorum arabanın kontagını da kaldıracagım
|
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=_vdC7NnTEYI
tek devre sinyal gibi olmuş aydınlatması güzel ama eline saglık.birde benımkıne bi göz at istersen.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
Crazy bende senden esinlenmiştim :))
![]() |
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
ben yaptım uc sag uc sol power ledden mavı ama sıs farım olmadıgı ıcın baglayamıyorum evde duruyor ole
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
dogru soyluyorsun valla sankı arabanın uzerınde eksıklık var sımdı ya en yakın zamanda alıp takacagım bende ama orj bısı olsun dıye arastırma yapıyorum |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
valla cakma orjınal farketmez artık benım ıcın orda dursun yeter :d
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Kardeşim çok güzel olmuş. Bunu nasıl yapıyoruz? Tarif eder misin sana zahmet? |
||
![]() |
||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
|
Arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım, Bu videodaki gibi sisin belli bir devirin üzerine çıktığında yanıp sönmesini istiyorum diye, acaba bilgisi olan varmı bu nasıl yapılır ? Hızlı bir şekilde yanıp sönecek istediğim bu ! :)
|
||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||
![]() |
||
msungur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Şu ampulü takınca olay bitiyor. Kesip biçmeye gerek kalmıyor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |