![]() |
|
KAYGAN ZEMİN İŞARETİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2011 Saat 15:13 |
||
arkadaşlar selamlar. aracımı bu sabah çalıştırdığımda yollarda gördğümüz yağışta kaygan zemin işaretine benzer bir işaretle beraber stop lambasının 3 kere yandığını sonrada ikisinin birden söndüğünü farkettim. kitapcığına baktığımda sadece stop kelimesinin 3 kere yandığında olan soğutma suyu seviyesi, fren yağı seviyesi, yağ basınç seviyesi vs sorunlarında 3 kere yandığını okudum. çıkan işaret bu şekilde yuvarlak içinde ve sarı renkliydi.
![]() ama kaygan zemin işaretine benzer işaretle ilgili hiç bir açıklama bulamadım bunun sebebi nedir.
saygılarımla.. |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
http://documentation.peugeot.com/PmdMyDocFiles/doc05-01/donnees/307/variante/variante_dag_tr_tr_ed.htm
Bu siteyi tüm peugeot'cular incelemeli. |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
hiç bir yerde bu işaret ve anlamı yok acaba abs mi dicem ama emin değilim çünkü bu işaret farklı abs farklı biliyorum
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
||
Kardeş bende her zaman görünüyor. Kaldı ki 24 saat yağış alan bir bölgedeyim. Endişe görmüyorum.
|
|||
![]() |
|||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bi kere benim aracımdada yandı ABS lambasıyla beraber ama aracımda abs yok Bu işarette ESP işareti Bildiğim KAdarıyla Bu Araçlarda Böyle Bi Özellik Yok.
|
|||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|||
![]() |
|||
||
lambanın fotoğrafını çektim. yanlız farkettim ki abs lambası yok bu sakın abs lambasının farklı bir şekli olmasın?
Uploaded with ImageShack.us
arızA tespiti ve çözümleri için yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla.
|
|||
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
benim bildiğimde o esp lambası...
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
orhungsxr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: bursa beşevler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhungsxr
||
yağışta kayan araba işareti esp lambası ama sizin çektiğiniz resimde tam belli olmamış kayan araba işaretimi var genelde ( ) köşelerinde parantez işareti gibi ibareler olunca frenlerle ilgili oluyor amblemler abs olma ihtimali yokmu ki ?
|
|||
çeliğin rüzgarla dansı
|
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
benimde aracımı çalıştırmadan önce 5 saniye kadar yanıyo esp ışığı ama sönüyo tabiki sonra
elektronik ağrızadan şüpe ediyorsan eğer mutlaka servise git elektirikçiye gitme sakın benim tavsiyem yine siz bilirsiniz
|
|||
![]() |
|||
||
bütün göstergeleri araştırdım aynı yerde genelde esp lambası bulunuyor ama benim aracım 307 1.6 XT olduğu için esp yok. herhalde ABS lambasını biraz değiştirmişler bu şekli vermişler diye düşünüyorum. Sadece soğuk motorda yapıyor. akşam eve geldiğimde garajın kapısını açmak için stop ettiğimde ve sonra aracı içeriye koymak için çalıştırdığımda yapmadı mesela!. acaba elektriksel bir sorun olabilir mi ? akşam işten çıkınca eve giderken bazı şeyler farkettim.
1-) Geri geri giderken arkamda hiç bişey olmamasına rağmen park sensörleri çarpmak üzereymişim gibi ötüyor.
2-) Direksiyonu tam kırdığımızda bilirsiniz direksiyonun hidrolik motoru zorlandığı için uğultu sesi artıyor ve bu sırada kısa farlarımın ışığı yarıya düşütüğünü farkettim.
Stop yazısına istinaden soğutma sıvısını, motor yağını, fren yağını kontrol ettim bir sıkıntı yok. acaba diyorum aküden olabilirmi? saygılar.
|
|||
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Evet o ABS lambasının farklı bir versiyonu.
|
|||
![]() |
|||
||
evet benım aracımdada abs o sekılde :)) kesınlıkle abs lambası ooooooooo
|
|||
![]() |
|||
||
ozaman sorun aküden olabilir mi. çünkü park sensörleride kafayı yedi ve de direksiyonu tam çevirdiğimde direksiyon hidroliği zorlandığı anda farların ışığı yarıya inmeye başladı. ben akü diye tahmin ediyorum fikri olan varmı? cecoli abi yarın öğlenden sonra esenyurta gelme ihtimalim var eğer karşıya geçersem vakit ayırıp senin yanınada gelicem kısmet olursa. Düzenleyen quiet_20 - 07 Ocak 2011 Saat 15:46 |
|||
|||
![]() |
|||
||
telefonum ımzamda... gelmeden once ararsan ıyı olur :)) benım ne zaman nerede olacagım bellı olmaz :)) |
|||
![]() |
|||
||
evet arkadaşlar sorun bulundu. Yurt motorspor harun ustaya gittim, sağolsunlar sorunu buldular ama halledemediler çünkü param yokdu (: krank kasnağı arızalı kaçırıyormuş. o yüzden akü zayıflıyor ve doğal olarak farlarda kısılma park sensörünün kafayı yemesi ilk çalıştırmada abs ışığı vb. sebepleride otomatikman belli oldu. en yakın zamanda değiştirip yoluma devam edicem (: saygılar, ilginize teşekkürler. |
|||
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Kardeşim ne kadar fiyat çektiler peki?Bende de aynı durum var ama o sarı renkteki ışığın yerine bende direk abs ışığı yanıyor aynı sorun mudur acaba ![]() |
|||
![]() |
|||
Dişsiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2011 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Üstat senin bu ustalar araca ne kadar fiyat biçti bizi bir bilgilendir....
|
|||
Dişsizle uçmadığım bir gün düşünemiyorum....
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
140tl + işçilik demişti sanırım arkadaşımız. |
|||
![]() |
|||
||
SELAMLAR. bendeki sarı renkteki ışıkla sizdeki abs ışığı aynı sadece şekilleri farklı. önce akünüze baktırın eğer sağlamsa yinede düşük akım oluyorsa krank kasnağını değiştirin. zaten ustaya gittiğinizde o size para kazanması gereken değil değişmesi gereken parçayı değiştirecektir.
bana krank 140 tl krank kasnağı + 20 tl işçilik istediler.
140 tl yüksek geldi biraz araştırma yaptım fiyatların normal olduğunu hatta çoğu fiyattan dana düşük olduğunu farkettim.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Kardeşim ilk gösterdiğimde akü de sorun yoktu hatta servise bıraktığımda servis bir sorun bulamamıştı ayrıca sana iyi fiyat vermişler ben şimdi götürdüğüm servise söylesem rahat en az 200 alır eminim... ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |