![]() |
|
2001 model 206 rolland garros satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi ay içinde istediğim fiyata satılırsa vereceğim aracı.satılmazsada binerim iki üç yıl.saygılarımla. |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
ilanını siteden düzenli takip et, bir süre sonra "süresi dolmaktadır" deyip ilgisizlikten kaldırıyorlar. güncelle seçeneği yaparsın olur biter. sen bindikçe durur orda
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.saygılarımla. |
|
![]() |
|
güncel.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
kardeş kusura bakma ama ben gerçekleri söyleyecem, sen bu fiyata çok çok zor satarsın bu aracı. illa satıcıysan fiyatını 5 bin aşağı yazman lazım, kaldıki rengi çok tutulan bir renk değil. komple boya var, motoru nasıl bakmak gerek, ön takımı yenilemişsin 100 binde diyorsun bayan kullanmış diyorsun ön takımı yenilemişsin bu araç sanki biraz yorulmuş gibi. yinede mal senin tabi sanane diyeceksin elbet ama böyle gereksiz ilanlarlada pejonun imajını sarsmayalım.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
estağfurullah neden kızayım ki büyüğümsünüz saygı duyarım.ben araç bayandan diye bişe yazmadım ama.boyanma sebebini aracın durumunu ve yaptığım bakımları yazdım.size göre gereksiz değersiz bi alan olabilir ama benim için çok değerli bi alan.aracımada baktılar ve 15.500 verdiler ama vermedim.buda benim pug um işte.yinede yorumunuz için çok teşekkür ederim.saygılarımla. |
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
çok pahalı yaw cam tavan diye de bu kadar etmemesi lazım garroslar pahalı ama yeşil rengi ve yaşı çok düşündürüyor şahsi fikrim 18,500 e ne golf ler var akıl halay bırakmaz. komple boyası da var yeni gördüm düzeltim hemen. bu havalara can dayanmıyor yeşil araba nasıl dayansın diyerek ben bu araca göre aracımı bedava veriyormuşum haberim yok vallaha http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orijinal-takasli-bakimli-sifir-hata-57323350/detay/ işte ilan işte araba bal dök yala 5 yaş farkı ve km si ve yakıt tasarrufu ile lpg takılmamış olması da cabası özür dileyerekte böyle birşey yapıyorum bilginize. Düzenleyen x-desing - 23 Ağustos 2011 Saat 18:10 |
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aracım yorgun itmiş bi araç değil masrafsız bakımlı içi deforme olmamış ilk günkü gibi.sadece panoramc cam tavan değil ki özelliği.dijitl kliması,elektrikli aynları var.motoruda gayet iyi durumda bi arçtır.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
digital klima şahsıma konusuyorum birşey ifade etmiyor aynalar elektrikli bir avantaj ama 6 aydır aracıma bınıyorum aynalara bır kez olsun ayar çekmedim gerek yok bence motoru iyiyse 16,000 yı kaçırma derim çünkü maraşta araçlar genelde boyası güneşten solma olmadıgından kafa rahat oluyor. km iyi fakat boya olmasa 17,500 e gider di kesin
|
|
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim düşünceleriniz ve iliginiz için.saygılarımla. |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
bitli baklanın bitli alıcısı olur. aracına bir sözüm yok lakin fiyatı yüksek, eğer satacaksan fiyatı düşürmen gerek ben sadece bunu belirtmek istedim kardaş. yanlış anlama. kolay gelsin
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim.saygılarımla. |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Sen önce bi Roland Garros'un teknik özelliklerini, donanımını iyice bi ögren, ondan sonra konus.
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
|
![]() |
|
serkan gardeş çamur benim gibi adanalıya yakışmaz git baştan sona oku bak ne diyorlar araç hakkında sen herkesle bir ilgilen sonra bana çat istersen angaralı gardaş aracımın 200 kişi içinde reklama ihtiyacı yok yigidin malı meydandadır zaten bilmem anlatabildim mi. ve araç sahibi gayet olumlu konuşurken senin bu tavrında sendede garros var galiba 4 çamurlugu boyalı bir çamurluk değişmiş vs . vs . sudan çıkmış balıga dönmüş araca ben de 17,250 isterim :) hadi kardeşim uğraşma arada girip bakıyorum yorumlar hoşumuza gidiyor içine doldurma. |
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar böyle kırıcı konuşaraktan nereye ulaşabiliriz ki lütfen kırıcı olmadan konuşalım.aracımın ne olduğunu ne durumda olduğunu görmeden bi resime bakıp çok yrgun bi araç dediniz,boyalı dediniz saygı duydum kişisel düşüncelerinize ama kırıcı konuşmayalım tek ricam bu.inanın bu konuyu açtığıma çok üzüldüm böyle kırıcı konuşmalar olduğundan dolayı keşke açmasaydım dedim bida açmayıda düşünmüyorum herhangi bir konu.aracıma gelincede aracım en az bir buçuk sene marafsız binilecek motoru çok bilmeden sağlam bi araç.öyle bilmeden aracı görüp durumunu konuşmayın lütfen.saygılarımla. Düzenleyen semih - 24 Ağustos 2011 Saat 13:21 |
|
![]() |
|
size saygı duyuyorum ama piyasa fiyatını paylaştıgınız için bir fiyat biçiliyor o yazıları da serkan beye yazmış bulunmaktayım kendi aracını da satmaya çalışıyor :) ben saygılarımı iletirim. Düzenleyen x-desing - 24 Ağustos 2011 Saat 13:16 |
|
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim.benim demek istediğim kırıcı olmayalım ne olur.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
bak semih kardeşim aracın gerçekten donanımlı ve motor olsun sağlamsa güzel araç ah onu gri siyah beyaz yapacaklardı varya güç yetmezdi güç almaya. ancak arac hakkında ilannızı detaylı olması açısından diğer maraş araçlarına kıyasla fiyat biçmeniz profça bir yaklaşım olur iyi satışlar kırılanlara özür dilerim
|
|
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim.ben kendim için konuşuyorum ne gücendim nede kırıldım.hepiniz büyüğüm arkadaşımsınız saygılarımla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |