![]() |
|
usb+sd destekli araç için mp3 player |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
teknikerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-audiosystem-peugeot-orjinal-usbsdaux-aparati-47247340/detay/
inceleyin derim arkadaşlar.
benede düşünüyorum ses kalitesini görmek lazım.
|
||
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
||
![]() |
||
teknikerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
|
elektronikte sınır yok arkadaşlar.
Ben bilgisayarcı olduğum halde yetişemiyoruz artık teknolojiye.
benzer birçok cihaz var.iyice inceleyip test etmek lazım bence.
|
||
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
||
![]() |
||
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Anlatım güzel olmuşta. Servislerde bunu anlayabilecek kapasıtede insan yok veya bilmiyorlar bir tarafa bir şey sorsan elli dereden geçiriyorlar (arabadan anlamasak arabayı satmalık oluruz ). Zaten becerikli insanlarda serviste durmuyor gibi geldi. Yakında tekrar gidip görsel olarak nasıl yapıldıgını da göstererek belki yaptırabiliriz. |
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
aracım 307 1,4 2004 kasat calar yada cd calar iki teyip cinsindede calisiyor cd cehanger vardı zeten cd cehanger soketini cıkartıp x karling kablosunu oraya takıyorsun ses kalitesi bence gayet iyi kullanımı basıt ve kullanıslı
|
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
aynen cd changer gıbı kontrol edılebılıyor degılmı? bırde teybın ustunde sarkı ısımlerı okunuyormu?? benım deneme sansım olmadı
|
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
ürünü gg üzerinden aldim..dun geldi,taktirdim müzik sistemi yaptirdigim yere.10TL verdim..taktigimda direkt calişti,yani cd-changer aktifleştirme işlemine gerek kalmadi..ayrica kumandadan da kontrol edilebiliyor..130tl fiyati var ama %10 indirimle 117 tl ye aldim.gayet güzel.memnunum.
|
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
kaset çaların arkasındaki yuvaları ve nereye takıldığını gösteren bir resim eklemen mümkün mü? bir de arkadaşın dediği gibi yol bilgisayar ekranında şarkı isimleri yazıyor mu;? teşekkürler
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
1:25 ten sonrasini izle. |
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
1:25e kadar da da izlenir :D
teşekkürler çok makbule geçti |
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
hayırlı olsun bende verdim siparişi umarım ses kalitesi iyi çıkar. |
||
![]() |
||
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
En sonunda usb + sd destekli kiti taktırdım. Servis biraz karamsar baksada kutuyu aktıve edince ustada inanamadı. Cd den daha kaliteli çaldıgı kesin çok hızlı çalışıyor. En önemlisi cd çöplüğünden kurtuldum ve kumandayı kullanabiliyorum.... |
||
![]() |
||
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
ne kadar fiyata mal oldu size acaba bu kit ?
|
||
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
x-carlink mi yoksa audio mu hangisini alalım.? |
||
![]() |
||
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
cadence arkadaşım
|
||
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
Düzenleyen kankam_743 - 03 Haziran 2011 Saat 00:55 |
||
![]() |
||
|
sen kaça aldın dostum... bana 80 tl ye bıraktı adam,hemde kargo ona ait :)
|
||
![]() |
||
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
|
bu aparat benim de dikkatimi celbetti önceleri indash kullanıyordum maddi sıkıntı falan sattım şimdi orjinal teybe döndüm.aparatı alan arkadaşlar güle güle kullanın yalnız ben olsam torpidonun içine koyardım:)
benim aklımda birde şu var.orjinal teybin ses çıkışı malum hadi bu aparatı kullanalım ama ses kaliteli gelse de güçlü gelmeyecek.ben de bir teyp baktım en ayküstü alınabilecek bu http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-tdc-4060-r-cd-calarsiz-radyosdmmc-usb-calar/ProductDetails.aspx?productId=otdeltdc-4060&categoryId=26080 arada kaldım..fikir olarak 100 liraya yeni teyp mi yoksa bu aparat mı dersiniz?? Düzenleyen tazmaniac - 07 Haziran 2011 Saat 00:50 |
||
![]() |
||
|
80'e bırakmıyor arkadaşım, mümkünatı yok diyor. Sen alabiliyosan benim için de sipariş et bitane 80TL'den.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |