![]() |
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1617181920 31> |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz denilen çok araçlara oldurdu bu forum, siz fren ve gaz pedalına bakın yukarda resimlerdeki gibi fren müşürü 4 kablolu ve gaz pedalı elektronikse olur.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
olur hertürlü fakat yapmaya karar veren arkadaşların her türlü olacak arızayı göz önünde tutması gerekiyor
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
hasanekiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanekiz
Merhabalar benim aslan 2004 307 1.4hdi .motor beyni bosch edc16c3 menüsünde cruise control seçeneği yok yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
|
|
globetrotter
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aracı pp2000e bağlarken aracı 207 olarak seçin, benim aracın motor beynide aynı 207'yi seçip aktif ettik sorunsuz çalışıyor, crusie controlu aktif ettikten sonra aracı çalıştırıp tekrar stop edin bsi uykuya geçene kadar 2-3 dakika bekleyin sonra test edin, yoksa cruise çalışmaz.
|
|
![]() |
|
hasanekiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanekiz
407 olarak denemiştim çalışmadı bsi den hangi seçeneği seçmem lazım birde 207 olarak bakayım
|
|
globetrotter
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanekiz
Teşekkür ederim az önce değiğiniz şekilde yaptım ve artık benimde hız sabitleyicim var
![]() |
|
globetrotter
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. |
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
2003 model xt premium var bende orjinalinde var.
|
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Merhabalar, geçen hafta 2005 model 307 xt bva alarak ben de aranıza katıldım...
araçta tek eksik hız sabitleyici... araştırdım, parçacılar 160 civarı söylerken ben uygun aşağıdaki linkteki fiyatı buldum... kısmetse haftaya alıp taktıracağım... belki işine yarayan olur. ayrıca ankarada kolun montajı için bir yer tavsiyesine ihtiyacım olacak??? http://www.okyanusyedekparca.com/Peugeot-207-307-04-308-PartnerM59-406-YM-407-607-807-Orjinal-Cruise-Control-Hiz-Sabitleyici-96470494XT,PR-1043.html |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
forumda tek olmayan araç benimki galiba
![]() |
|
![]() |
|
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
95 liraya veriyorlarsa hemen al. Bana 150 liradan verdı takan arkadas. 40lirada emek verdim |
|
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
abi takılıyosa bi dk durmam otobanda ayağımı sabitlemekten bıktım arabadan iniyorum ayağım hala aynı şekilde tutuluyo millete özeniyorum arabayı değiştircem sırf bu yüzden
![]() |
|
![]() |
|
sekip ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
208 access 1,2 vti cc taktırmak istiyorum
yukarıdaki linkten gaz kolunu alıcam fakat yetkili servisler 208e cc sonradan takılmaz diyorlar lütfen yardım.
|
|
![]() |
|
Servisler hiçbir modele sonradan takmıyorlar, 208 çok yeni bir model henüz kimsenin taktırdığını düşünmüyorum. İyi bir usta bulup denemeniz lazım
|
|
![]() |
|
sekip ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
istanbul'da bu işi deneyebilecek bir usta var mıdır?
|
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Arkadaşlar internet üzerinden bir kol bulup dün sipariş ettim ancak resimlerinde limit özelliği yok görünüyordu, elime limitleme özelliği olan kol geçti.
Ankara Şaşmaz'da Aktaş Oto'da Şükrü usta ile uğraştık biraz ama BSI'deki menüye ulaşamadık bir türlü... Konudaki görsellerin çıktısını aldım yarın tekrar deneyeceğim. Bu arada Göral kol ve montaj için toplam 200 lira talep ediyor bilginize... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
benim araca olsa yemişim parasını çok yararlı bişey
![]() |
|
![]() |
|
Limitlemeli olan kol çalışmaz hocam daha önce çok defa denendi, sadece sabitleme olan kolu almanız gerekli
|
|
![]() |
|
Sizin model yılı ve araç modeli ney Hocam?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1617181920 31> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |