![]() |
|
egzozdan ceza yedim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 00:12 |
|
söktürmeme 1 gece kalmışken iş çıkışı polis amcalar sağa çek dedi..yarın söktürcektim ztn dedim ama gülüp geçtiler
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun bişey olmaz ya 66 tl yazmıştır erken ödersen 49 a düşüyo gerçi eksoz sesine paha biçilemez ama yazıyo işte yavşaklar :DDD
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun. Az diyeydin ya etme eyleme çoluk çoçuk felan.
|
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
evet 66 tl.. ya daha öncede yakalanmıştım eski aracımla..onda 140 kestiler bide kağıt imzalattılar..egzozu söktürüp kontrole çağırdılar falan..o işler karışıktı baya..allahtan öyle bişey olmadı bu sefer..iyi halden beraat
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
deniz sonunu iyi bitirmissin kardeşim.. hakettiler ama :)) ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun..yarın bu gün bende ya app den ya camdan yada red taz yazısından yerim
![]() |
||
![]() |
||
|
dedim dedim..abi yarın gecede burdan geççem mecburen..otopark çıkışının dibinde duruyon dedim..başka yolum yok gör bak söktürcem dedim..bitanesi yazmıyodu da diğeri bin sen arabaya işleme başla deyince bizim iş yattı ![]() |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
![]() |
||
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
ben sana app plakadan başıma geleni anlatsam hemen şimdi sökersin sabaha bırakmadan
|
||
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
||
![]() |
||
|
emniyet kemeri takma dersi verdiler o biraz tuhaftı..kolunu şurdan al bakayım..şu kemeri tut şuraya tak bakalım falan
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
|
geçmiş olsun :(
|
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
|
sağolasın..allah beterinden sakınsın ![]() |
||
![]() |
||
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
gecmıs olsun 2.cı egsoz cezasında baglama olayı var heralde dımı fılmde oyle benımkını baglıyacaklardı aman etme sokeyım ben dedım tek tek sokturduler valla :Dama iyi sen kemerden yemessın
|
||
![]() |
||
|
Valla ters çıkıştı mı akle hayale gelmicek cezalar var en basiti emniyet kemeri. en iyisi iyi geçinip iki yüzlü olmamak. Seni bırakıyor sonra gidip arkasından ne küfürler ne beddualar ediliyor bunların geri dönüşümü olmıyacak mı olacak belki abisi belki kardeşi belki babası veya akrabası dostu arkadaşı bunları trafik polisine geri iletecektir adam daha affeder mi? Ben olsam ben de affetmem gördüğüme geçirim hesabı ee bir de aracın full modifiye üstüne artistlik ne yapsın adam . İçlerinde elbet kansız da olacak her kurum her işyerinde olduğu gibi. Nasıl davranırsan kimisi 66 yer kimisi 500 yer. Ben iyi geçinirim arkadaş bugüne kadar da bi ceza yemişliğim yok mobeseden yazılan hariç. 1 yıldır muanesiz geziyorum.
Düzenleyen kankam_743 - 07 Haziran 2011 Saat 00:54 |
||
![]() |
||
|
bursa polisi bu konularda sıkıcı. film ekzos ve müzik sesi yasak ceza.. çaktırmamak lazım
|
||
![]() |
||
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
antalyadada oyle valla fılm ekzos 106 206 dogan gıbı seylere takmıs durumdalar
|
||
![]() |
||
|
egzozu söktürüyodum zaten..yarın elime ulaşır orjinal son susturucu..taktırıcam hemen..tatile çıkıcam..egzoz sesiyle çekilmiyo..geçen sene saxoyla gittim..abarth egzoz vardı başım şişti...tatil dönüşü orta susturucuya elektrikli egzoz takıcam..içerden düymeli
![]() |
||
![]() |
||
|
bende hava çıkaran uç var polis ceza yazmıyor onlara
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |