![]() |
|
Araç kumandası ile bazen kilitlenmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2013 Saat 19:10 |
Arkadaşlar bazen araç kumandadan kilitlenmiyor tüm kapıları kontrol ediyorum fakat yine aynı şekilde ancak anahtar ile kilitleniyor. Bazende hiç sorunsuz kumanda ile kilitleniyor, bunu nasıl çözebilirim. Bu bir sorun mudur yoksa genel olan bir şeymidir.
|
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kumanda çalışıyor, araç kendini kilitlemeye çalışıyor fakat kilitlenip açılıyor normalde tık sesi gelecekse 2 tık tık sesi geliyor anlatamıyorum ki, tekrar yaşayınca videomu çeksem ne yapsam :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Araç kapılardan birini açık sanıyor olabilir, peugeotlarda sık görünür, kapı kilitlerini yağlamayı deneyin yada wd40 sıkın
|
|
![]() |
|
Cevabınız için teşekkürler, ev kapıları için kullandığımız şu(link) yağ var acaba işe yarar mı ? Yaramaz derseniz sanayiye gittiğim zaman artık orada sıktıracağım
|
|
![]() |
|
2000 model hocam XR Modeli, internette araştırayım belki vardır teşekkürler
|
|
![]() |
|
Bunun için öncelikle
1-A düğmesine, B uyarı lambası Yanıp sönmeyi kesinceye kadar basılı tutuyoruz 2-Düğmeyi bırakın B uyarı lambası sürekli yanacaktır 3-Düğmeye aracın yanında iki kez basın 4-Kontağı açıp en az 3 saniye bekleyin ve kontağı kapatın..Senkranizasyon işlemi tamamdır... Şöyle adımlar yazmışlar acaba denesem mi :S |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Belki yakınlarda jammer vardır :)
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
En kısa zamanda deneyip sonucu buraya yazacağım
|
|
![]() |
|
2 gün önce sıfırladım şuanlık sıkıntı çıkarmıyor bakalım :) zaten 2-3 kere anca kullanmışımdır o günden bu yana, sorun olursa buradan yazağım başka çare arayacağım mecburen yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
|
|
![]() |
|
ahmetemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
galiba aynı sorun benimde başıma geldi hatta hala geliyor arka arkaya kilitleyip açıp kilitleyip açınca yaklaşık 5 defa felan kumanda yaklaşık 2 dakika kullanım dışı kalıyor 2 dakka sonra tekrar normale dönüyor ya benim arabada bir sıkıntı var yada pilimi korumaya çalışıyor anlamadım ama hep aynısı oluyor defatla tekrarladım yani eğer böyleyse sorun değil gibi |
|
307sw 1.6 hdi 110bg 2005
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |