![]() |
|
polen filtresi için öneri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2012 Saat 11:38 |
|
Arkadaşlar gecen polen filtresini söktüm toz toprak vs varmı diye sonra aklıma geldi bu polen filtresine oda spreyi parfüm vs kokular sıksan acaba bir sorun dogurur mu böyle birseyi deneyen varmı aranızda????
|
||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bunu yapanlar var. Sorun cikaracagini sanmiyorum ama eger koku var ise oncelikle bakteri oldurucu malzemelerden kullanmalisiniz. |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Yenisi ile değiştirildiğinde yapılası bir olay bence. Esksiinden çok bişi beklememek lazım.Daha da kötü olabilir
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
sıkılan kokuların ömrü kısa olur bence sen yeni aldığın polen filtresinin aralarına bu dikiz aynasına asılan karton kokular varya benzinliklerin verdiği onlardan sıkıştır. tam süper olur ![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
iyi fikir deneyeceğim hepinize tesekkürler
|
||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
||
![]() |
||
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
|
selam arkadaşlar;
topiği okuyunca aklıma birşey geldi şimdi ve en kısa zamanda da uygulamayı düşünüyorum. havalandırma ızgaralarının arka taraflarına ince hortumlar var onlardan monte edeceğim. torpido gözünün oraya bi tanede aırwich kokulardan koyacağım (bu kokulardan evde nasılsa bolca kullanıyoruz nasılsa :) zaman ayarlı olmalarıda çok iyi kendi otomatik olarak püskürtüyo) koku püskürtülen yere o ince hortumu takacağım, uç tarafınada dağıtıcı klipsler var onu takacağım ve hangi havalandırma ızgarasına yada hepsine giden de olabilir fark etmez onalrın uçlarınıda bu klipse taktım mı bu iş olur :) akvaryumcularda çeşitli kalınlıklarda hortum ve dağıtıcı klipslerden bol miktarda var bana toplam maliyeti 5-10 tl nı geçmez. hele birde uygulama başarılı oluncada arabaya kim binerse binsin aklı kesinlikle bunda kalır diye düşünüyorum. sizce bu fikir nasıl arkadaşlar?
|
||
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
arkaadaşım.. öle uğrsana kadar o fışkırtan koku makınasını aracın içine koysan olmazmı? senin dedğin gibi olursa havalandırmayı acmayınca işe yaramaz.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
aynı fikir benimde aklıma geldi.bu hafta bakımları yaptırdım,polen filtresi bagajda duruyor hala takmadım.eskisini parfümleyeceğim,eğer bi aksilik olursa yeni aldığım filtreden olmayayım :)
307lerde polen filtresi nerede bilmiyorum ama 206'da gayet uygun aynen ebnde airwich şu yuvarlak kokulardan düşündüm hava şekerken o kokuyuda çeker diye ancak içeriyi çok boğamasından endişe ettim,sanırsam arabanın içine koymak en mantıklısı |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
307'lerde polen filtresi: ![]() ![]() ![]() kaynak: http://www.peugeotlogic.com |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |