![]() |
|
far sensörü arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fordtaunus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fordtaunus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 20:49 |
Arkadaşlar normal çalışırken bir anda far sensörleri çalışmamaya başladı. Konrol etmem gereken bir yer var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
|
|
307 Sw - 2005 1.6/110 hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kontak açıkken soldaki kolun üzerindeki butona uzun süre ile basın akdif deaktif oluyormuş ordan sanırım kapanmış olabilir otomatik kısmı. ordan bi kontrol edin derim ben
|
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
eğer akü kutup başı sökülmüşse far sensörü iptal olur.htasay arkadaşımın da dediği gibi kontağı aç soldaki far kolunun ucuna bas.bi ikaz sesi duyacaksın.göstergede aktive yazısını göreceksin. |
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
düzeltmek istiyorum;
sizin söylediğiniz akü olayı kesin değil. bende defalarca aküyü söktüm ama far sensörlerim iptal olmadı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendin devre dışı bırakmadıysan hiç çalışmaması ilginç yani.Kablosunda falan sorun vardır diyesim geliyo.Hani gündüz bile açıyo desen jelden falandır diyecem ama hiç çalışmıyosa ya bağlantı kablolarında bi sorun wardır ya da warsa eğer sigortası falan atmıştır. |
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
swat_407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
a
|
|
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
|
![]() |
|
swat_407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
merhabalar,
aynı sorunu bende yaşadım.
akü zayıftı 4 lüleri açık bıraktım geldiğimde ittirerek çalıştırmak zorunda kaldım. akşam tekrar çalıştırdığımda far sensörü çalışmadı manuel olrak kullandım. Aküyü yeniledim ama düzelir diye bekledim hala düzelmedi. Yukarıdaki önerileri yaptım ama hiç bir değişiklik olmadı.
Yardım ve yorumlarınız için,
|
|
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
406 bva far sensörüm kafasına göre bir açılıp bir kapanıyor. yani çalışmıyor. nedendir bilen var mı?
ve ışık uyarı düğmesi yanıp sönüyor. auto modda kafasına göre çalışıyor anlayacağınız.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
gündüz de açıyor. arada kapatıyor. acaba şu jel dediğiniz şeyden olabilir mi? aracı yeni aldım. memnunum ama sensörlü dikiz aynası da kırılmış. acaba o kısım bir işlem mi gördü. ayna bölümü sökülüp takılırken zarar mı gördü. ne dersiniz.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Muhtemeldir. Zaten sorun cikaracak baska pek bir ihtimal yok. Bir sensor var ve o sensorden gelen verilere gore BSI farlari yakiyor ya da yakmiyor. Genellikle on camin degistirilmesinden sonra o bolgede kullanilan jelimsi maddenin uygunsuzlugundan ya da yanlis tatbik edilmesinden kaynaklaniyor. Gecmis olsun. |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Sensör algılayıcısında arıza olabilir,sensörün önü kapalı olsa far sürekli yanar açıksada söner.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
teşekkürler yorumlar için. neyse yağmur sensörü çalışsın da öteki sürekli yanıyor komuta duyarsız yani :)
![]() |
|
![]() |
|
şu jeli nereden buluruz. birde aynayı sökmeni inceliği nedir.
malum cama yapısık asılsak kırılır mı cam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |