![]() |
|
Sinyal Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 15:11 |
||
Arkadaşlar merhaba Sinyal kolunda sorun var. Şöyle ki sağ sinyal verip dönüyorum. Direksiyonu toparlarken sinyali kpatıp kendiliğinden sol sinyal veriyor. Her sağ dönüşte oluyor. Mecburen elle kapatıyorum. Kol aşırı hassas. Sağ sinyal verirken çıt sesi geliyor ama sola sinyal verirken o ses bile gelmiyor ufacık bir dokunuş yetiyor. Yalama olma yolunda hızla ilerliyor. Umarım problemi anlatabilmişimdir. Ne yapmalıyım sizce? |
|||
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aynı sorun bendede var hatta bazen sağa sinyal veremiyorum bile temazsızlıkta var sanırım temizlenmesi gerek ama nasıl sökücem bilmiyorum
|
|||
![]() |
|||
||
Guzel kardesım once kendını tanıtman gerekmektedır...
|
|||
![]() |
|||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
||
bu sorun temizlemekle olmaz ben temizledim ama değişen bişe yok
|
|||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|||
![]() |
|||
||
bu oolay 307 nin kronikleşmiş sorunudur pek çözüm yolu bulunamadı kol arızası olduğu için kolun komple değişmesi gerekiyor..bendede aynı şekilde bu olay devam ediyor..maddi durumları biraz düzeltince inş değiştirecem kolu..
|
|||
![]() |
|||
||
Aynen, tüm 307'lerde olan kronik bir sorun. Kol değişmesi gerekiyor. Genelde 307 kullananlarda tik olmuş sinyal atınca hemen elle orta konuma alıyorlar.
|
|||
![]() |
|||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
||
kolu açıp yada açtırıp kolun merkezle bütünleştiği yere (beyaz bi kısım) küçük bi vida atarsanız sorun çözülüyo..fakat sinyal kolunu o bölümünü sökmek biraz titizlik gerektitiyo.birbirine geçen 2tane dişli düşünün plastik:) bu dişler zamanla zedelendiğinden bir nevi yalama oluyo...bu vida sayesinde dişli bir nevi eski haline gelebiliyo...
Düzenleyen kaan__ - 01 Ağustos 2011 Saat 17:35 |
|||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|||
![]() |
|||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ben alıstım artık, baska araca bındegımde alıstıgımı farkedıyorum...
|
|||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sorun klasik peugeot sorunlarindan. Bir adet scotch brite ile sorun cozulebilir. Kayitlara gecsin.
|
|||
![]() |
|||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
||
banat da olur mu yoksa ille de scotch brite mi olması gerekiyor :) şu torpido parlatıcıların süngeri siyah oluyor onlarla yapılsa daha az dikkat çeker
|
|||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
Benim bildiğim yenisini de alsan aynı şekilde sorun devam ediyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
||
Cevaplar için teşekkürler Demek ki kronik sorunmuş hiç tahmin etmemiştim. Scotch brite en iyi çözüm gibi görünüyor |
|||
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
evet güzel ve pratik çözüm ama daha güzel bir yöntemi de olabilir araştırmak gerekli,
koliva yine hiç akla gelmeyecek bir şekilde çözmüş (:
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Ben ne kadar araştırsam da çok fazla bilgi bulamıyorum bizim arabalar hakkında. Aslında çok iyi google kullanırım Aynı şekilde lpg li araçlarda benzin göstergesi düşmesi sorununu duyunca da şaşırmıştım ama o da kronikmiş |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
benzin ibresi düşmesi fransız araçlarının tümünde kronik..
|
|||
![]() |
|||
||
abi yapmayın kronik değil o bir özellik. adamlar nerden bilsinler senin alınca lpg takacağını öyle değilmi. Adam herşeyi bilgisayarlı yapmış ibreyide şamandıraya göre değil beyinin aracın yakıtını hesapladığı şekilde düşürüyor okadar.
|
|||
|||
![]() |
|||
oguzyildirim_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzyildirim_
||
arkadaşlar sinyal kolunun değişmesi lazım bu adresten temin edebilirsiniz ....
Düzenleyen koliva - 19 Ağustos 2011 Saat 06:24 |
|||
oto elektirikcisiyim
|
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
![]() |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
||
bende de şöyle bir sorun var,sıcak havalarda özellikle öğle vakitlerinde sağa sinyal verince uzunlarda yanıyor ama hava serinleyince normale dönüyor,servise götürdüm bilgisayara bağladılar bir problem bulamadılar,bu problemi benden başka yaşayan varmı acaba
|
|||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|||
![]() |
|||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
||
sitede sponsorlar harici reklam yapılması yasak.adminler görünce silecektir.yeni olduğundan ceza almazsın umarım Düzenleyen koliva - 19 Ağustos 2011 Saat 06:25 |
|||
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |